Scroll Top

Neem voor meer informatie of een demo contact op met:

+31 (0)88 177 7777

Workflow Automatisering

Een workflow op maat voor je bedrijf?

Al sinds onze oprichting in 1999 zijn wij actief in de grafische industrie. Vanuit de visie dat het altijd beter en slimmer kan, hebben we bij ISI enorm veel ervaring opgedaan. Deze ervaring zetten we graag in bij het inrichten en optimaliseren van processen en het creëren van effectieve softwareoplossingen. ISI is niet voor niets partner van de meest toonaangevende softwareleveranciers in de grafische wereld.

Kwaliteitsverbetering, voorspelbaarheid en het verlagen van de kosten per opdracht of bestelling zijn veelgehoorde motieven. Wij denken graag mee over de optimalisatie van processen en workflow-automatisering. Je profiteert van onze ruime ervaring in het implementeren van grafische workflow-oplossingen in combinatie met onze eigen ontwikkelde software.

Wij hebben workflowoplossingen voor:
  • impositie
  • Samenwerking
  • Visuele controle en goedkeuring
  • Printeraansturing

Wij gebruiken Enfocus Switch om workflowoplossingen voor onze klanten op maat samen te stellen. Door de naadloze integratie met onze portals en Kiliman kunnen we de hele web-to-print-keten voor je automatiseren.

ISI heeft een ruim netwerk met partners die de juiste software leveren voor verschillende productie-uitdagingen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Natuurlijk kunnen we je daarbij helpen. Wij zijn partner van Alwan Color Expertise.

Met de software die zij hebben ontwikkeld kunnen we niet alleen inktbesparing maar ook kleurbeheersing voor je optimaliseren.

Wij stemmen onze dienstverlening altijd af op de behoeften van onze klant. Klanten die veel zelf kunnen, helpen we met training om op het gewenste

Veelgestelde vragen over workflow-automatisering:

We beginnen altijd met een consultancy traject waarin we je huidige productieproces in kaart brengen. Op basis van onze bevindingen komen we met een advies voor het automatiseren van het “laaghangend fruit” Dit zijn de processen waar met automatisering veel toegevoegde waarde te behalen is.

Natuurlijk kunnen we je daarbij helpen. Wij zijn dealer van Alwan Color Expertise. Met de software die zij hebben ontwikkeld kunnen we inktbesparing maar ook kleurbeheersing voor je optimaliseren.

Wij stemmen onze dienstverlening altijd af op de behoeften van onze klant. Klanten die veel zelf kunnen helpen we met training om het gewenste kennisniveau in stand te houden. Klanten die liever ontzorgt willen worden kunnen hun productieworkflow door ons laten beheren.

Bestandscontrole met enfocus pitstop

Voor de bestandscontrole in de workflow werkt ISI met verschillende toepassingen.
Het meest gebruikt is Enfocus PitStop. Als een van de grootste ‘integrators’ van deze software heeft ISI voor een aantal specifieke toepassingen de juiste instellingen gemaakt.

Standaard heeft de Enfocus PitStop software al PDF/X specificaties van de GWG / ISO standaarden ingebouwd. Hierdoor kan direct de juiste controle voor uw printproces toegepast worden. Met de meer dan 20 jaar ervaring kan ISI deze standaarden ook specifiek toepassen op uw situatie.

Naast controle kan met behulp van Enfocus PitStop ook veel gemaakte correcties en afwerk voorbereidingen al dan niet automatisch uitgevoerd worden.

Door samenwerking van bestandscontrole, -correctie, print- en afwerkvoorbereiding wordt een geautomatiseerde workflow met maximale voorspelbaarheid voor uw print- en afwerkproces mogelijk.

1

Voorspelbare productie met de juiste print bestanden is eenvoudig middels een PDF workflow en de juiste controle en correctie hulpmiddelen. Met de 20 jarige ervaring die er is in de meeste grafische processen als offset, vellen-print, label-print, grootformaat en specials-print is opgebouwd kunnen eenvoudig allerlei routines in uw workflow worden ingebouwd.

2

Aanpassen van print-voorbereide ontwerpen naar printgerede PDF ‘made ISI’.
Door middel van o.a. Enfocus PitStop Action Lists kunnen eenvoudig zaken als afloop, zomen, ringen en andere specifieke print- en afwerkspecificaties al dan niet geautomatiseerd worden uitgevoerd.

Vragen over bestandscontrole met enfocus pitstop?

Neem gerust contact met ons op!

KLEURBEHEERSING

In de afgelopen jaren hebben we een ecosysteem ontwikkeld waarmee alle soorten drukwerk kunnen worden besteld. Onze webshops zijn specifiek ontwikkeld voor de grafische industrie. Met onze  oplossingen wordt het bestellen van drukwerk, signproducties, labels of verpakkingen een eitje.

Kleurbeheersing zorgt ervoor dat u een voorspelbaar proces voor de verschillende druk- en/of printprocessen en de daar toegepaste materialen krijgt. Resultaat, minder klachten en verminderde afval door voorspelbaarheid resultaat en geen ‘overmakers’.


Veel gebruikers passen kleurbeheersing toe in de RIP.  Door het gebruik van kleurenserver software van Alwan Color Expertise, wordt al vroeger in het proces het resultaat voorspelbaar gemaakt. Bovendien hoeft er geen kennis opgebouwd te worden van alle verschillende printprocessen en RIP instellingen.

Kortom meer tijd voor productie en minder voor het inregelen nodig. Een bijkomend voordeel van de juiste kleurbeheersing is de mogelijkheid om inktbesparing toe te passen: kortom duurzamer en economischer produceren door minder afval en inktkosten.

1

Kleurbeheersing met Alwan Color Hub, zorgt ervoor dat centraal voorspelbare kleur met ISO standaardisatie, GCR en/of Inktbesparing eenvoudig gemaakt wordt.

2

Met Alwan’s Hydra profilering wordt met minimale inspanning, maximale kwaliteit behaald, door het gebruik van ‘predictive profiling’ met 84-360 controle vlakken (in plaats van 1200-2000).
Minder productieverlies bij het profileren met een voorspelbaarder resultaat.

Meer weten over kleurbeheersing?

Neem contact met ons op.

IMPOSITIESOFTWARE

De slimme combinatie van losse drukvormen en orders – op verzamelvormen – voor de hoogste mate van productie efficiency.

Veel tijdverlies tijdens het produceren van enkele orders kan voorkomen worden.
Dit kan handmatig, door verzamelvormen te maken, maar ook volautomatisch.

ISI biedt u verschillende oplossingen voor verschillende toepassingen. Van labels, en gebonden producten tot en met grootformaat spandoeken en vele andere uitingen.

Door een aansturing van de software oplossingen middels Enfocus Switch kunnen zowel enkele orders als verzamelvormen volautomatisch naar de RIP / printer gestuurd worden.

1

Enfocus / Tilia Phoenix en Griffin zijn uitstekende oplossingen voor zowel handmatig als geautomatiseerd maken van inslagschema’s en verzamelvormen voor verpakkingsdruk, label en grootformaat, maar ook voor inslagschema’s van tijdschrifen en boeken.

2

Quite Imposing is een van de snelste applicaties voor eenvoudige inslagschema’s met hoge volumes.

3

eProduction Metrix is van origine de offset veloptmalisatie software waarmee grote vellen- en rotatiedrukkerijen al decennia werken

Vragen over impositiesoftware?

Neem gerust contact met ons op!

workflowautomatisering

Voor een verregaand geautomatiseerd proces is een aangepaste manier van werken de manier om met kortere doorlooptijden en minder muisklikken een order in productie te krijgen.

Ieder proces in de grafische industrie bestaat uit een aantal stappen. Door automatisering en integratie van deze stappen worden uw productie processen voorspelbaarder en korter. Als voorbeelden:

  • Ingangscontrole gebaseerd op orderinformatie
  • Goedkeuring voor productie
  • Aanpassing bestanden voor specifieke product eisen
  • Kleurbeheersing
  • Impositie en verzamelvormen
  • Aansturing print processen

ISI werkt al sinds haar oprichting in 1999 aan workflow automatisering en vanaf 2003 met Enfocus Switch. Switch is uw digitale lijm tussen bovengenoemde processen.

Door middel van eenvoudig in te regelen software en zonder programmeren, kan uw mediaproductie verregaand geautomatiseerd worden. Soms is het begin een deelproces dat per order te veel tijd neemt. Vaak kan dit eenvoudig versneld worden met de combinatie van Switch en de aanstuurbare applicatie software voor bestandsomzetting, controle, kleurbeheersing en / of impositie.

Met de 20+ jaar ervaring en kennis van de gebruikte software, kan ISI u adviseren om een integraal met uw ordermanagent systeem of webbestelomgeving ,genoemde processtappen aan elkaar te rijgen. Zodoende wordt met minder muisklikken en minuten per order, meer geproduceerd.

Meer weten over workflowautomatisering?

Neem contact met ons op.