Scroll Top

Neem voor meer informatie of een demo contact op met:

+31 (0)88 177 7777
OVER ONS

Vindingrijk, loyaal en persoonlijk, daar willen wij als ISI-team voor staan. Door de jaren heen is het team gegroeid en uitgebreid. Bij ISI werken nu ook software engineers, grafimedia-specialisten, projectleiders en trainers. Wij zijn erop gericht dat we onderling, met onze opdrachtgevers en met onze partners hechte en persoonlijke relaties onderhouden. Dat is onze stijl. Omdat we het leuk vinden en omdat wij van mening zijn dat we daarmee de beste ICT-oplossingen voor de klant kunnen ontwikkelen.

Met gepaste trots PRESENTEREN WE HET team:
 • Theo van den Broek
 • Tom Maas
 • Mayckel Gouma
 • Bert-Jan Hofmeijer
 • Niels Looijschelder
 • Tjeerd Schutte
 • Thomas Meijer
 • Tjeerd Houtman
 • Breunie Ploeg
 • Stan Aldenhuijsen
 • Jeroen Budding

ISI publishing innovators werkt projectmatig en met korte lijntjes naar de klant. Onze helpdesk reageert snel en adequaat op de vragen van gebruikers en beheerders van ISI Brandportals. Softwareontwikkeling doen we volgens de laatste technieken van Scrum in tweewekelijkse sprints. Naast een fijn pand om elkaar te ontmoeten en samen aan projecten te werken, beschikken de medewerkers over uitgebreide digitale faciliteiten voor thuiswerken.

KANTOOR EDE

ISI publishing innovators beschikt over een ruim kantoor met verschillende werkplekken en ruimtes voor ontmoeting. Vaak werken we samen aan projecten en het is belangrijk op de hoogte te zijn van de vragen en uitdagingen waar een collega voor staat. Met elkaar kom je tot de beste oplossingen. Soms is het belangrijk dat iemand zich kan terugtrekken om een idee uit te werken of een ingewikkeld stukje code te programmeren. Ieder kan de plek kiezen, die op dat moment het beste aansluit op het werk van dat moment.

Naast een lunch- en ontspanningsruimte heeft het pand ruime ontmoetings- en trainingsfaciliteiten, die worden gebruikt voor interne brainstormsessies en trainingen, maar ook voor sessies met klanten en partners. Door Covid19 zijn we bovendien gestart met digitale trainingen en webinars.

MOOIE DINGEN MAKEN, ELKE DAG WEER
= 100% TEAMWORK
Met de beste technische oplossingen zorgen wij er samen voor dat je als bedrijf de beste garanties aan je klanten kunt bieden, 365 dagen per jaar. Op het team van ISI kun je rekenen!

ONZE VISIE

WAT KAN ISI VOOR JE BETEKENEN?

ISI publishing innovators levert slimme en betaalbare automatiseringsoplossingen voor communicatie- en grafimedia-professionals, of het nu gaat om advies over een beeldbank, de inrichting van een digitaal huisstijlhandboek of het automatiseren van een complete grafische workflow. ISI en zijn partners staan voor persoonlijk contact en maatwerk. Omdat de communicatie met de buitenwereld steeds meer van organisaties vraagt, neemt de vraag naar slimme en betaalbare software toe: online hulpmiddelen waar iedere medewerker toegang toe heeft en gemakkelijk mee kan werken. De praktijk heeft onze visie op communicatie en grafimedia gevormd. En elke dag leren we bij.

Wij worden vaak benaderd met vragen over het bewaken van een huisstijl of het optimaliseren van een proces. Ook krijgen we regelmatig vragen over een beeldbank. Omdat deze vragen bij ons passen, gaan we er graag op in. In de praktijk ligt aan deze vragen vaak een complexer vraagstuk ten grondslag. Zoals: “Hoe zorgen we ervoor dat alle organisatieonderdelen kennis hebben van de visuele identiteit van onze merken en het toepassen van de huisstijl? Hoe krijgen we grip op de kosten voor communicatiemiddelen en welke besparingen zijn mogelijk? Op welke manier kunnen we de beeldrechten en kwaliteit van foto’s beter borgen?” Ook dit zijn vragen waar wij graag bij helpen.

Omdat geen organisatie hetzelfde is, kiezen wij voor oplossingen op maat. Omdat een ICT-oplossing haalbaar en betaalbaar moet zijn, bedenken wij maatwerk op basis van bewezen software. Wij maken gebruik van eigen software en van software van gespecialiseerde ICT-bedrijven. Doordat er goede software is voor het optimaliseren van grafische processen, hebben wij ons toegelegd op de toepassing daarvan. Zelf hebben wij ons alweer jaren geleden toegelegd op het automatiseren van DTP-opmaak en het bestellen van drukwerk. Deze software heette Docuboxx en wordt tot op de dag van vandaag succesvol ingezet door grafische bedrijven en repro-afdelingen. Met de opkomst van de nieuwe media en de wens om een breed assortiment communicatiemiddelen te ondersteunen, hebben wij onze software volledig vernieuwd.

Wij bieden onze up-to-date ISI Brandportal software aan als cloudoplossing. Hiermee maken wij en onze partners complete portals voor het beheren van een merk-identiteit, het bewaken en toepassen van de huisstijl en het personaliseren en genereren van opgemaakte bestanden. Omdat het bestellen van producten ook onderdeel is van de software, kunnen wij veel administratief werk automatiseren. Op deze manier helpt een ISI Brandportal de medewerkers met de juiste communicatiemiddelen, zodat er bespaard kan worden. Samen met onze partners heeft ISI veel kennis van brandportals bij verschillende organisaties. Omdat onze nadruk ligt op connectiviteit, onderscheidt ISI zich als het gaat om de integratie van systemen. Wij werken bij voorkeur met bewezen software en open standaarden. Daarmee bouwen wij samen met onze partners en klanten aan slimme en betaalbare ICT-oplossingen voor de toekomst.