Scroll Top

Neem voor meer informatie of een demo contact op met:

+31 (0)88 177 7777

Portals & Webshops

Brandportal, orderportal of webshop: Voor ieder doel een geschikte oplossing.

Wil je grip op je huisstijl, orderstromen structureren of juist nieuwe klanten bereiken met je webshop? Bij ISI ben je aan het juiste adres.
Al sinds 1999 ontwikkelt ISI oplossingen voor brandmanagement, web-to-print of e-commerce voor drukkerijen, printbedrijven, signbedrijven en de verpakkingsindustrie (sign, print en packaging).

We helpen onze klanten al sinds jaar en dag met het optimaliseren van orderstromen, het automatisch controleren van bestanden en het template-gestuurd opmaken van print/drukbestanden.

Gebruik je ISI portal als:
  • orderportal
  • webshop
  • brandportal

Met de meer dan 20 jaar ervaring in de grafische industrie hebben we voor ieder vraagstuk een oplossing. Of het nu gaat over het opmaken van drukwerk, het controleren van bestanden of het beheren van je huisstijl: bij ISI ben je aan het juiste adres!

Veelgestelde vragen over de ISI portals & webshops:

De ISI portals en webshops zijn uitgebreid aan te passen d.m.v. configuratie en personalisatie. We begrijpen dat maatwerk in sommige gevallen wenselijk is. Daar komen we, samen met ons interne development team, zeker uit!

De ISI-omgevingen zijn speciaal ontwikkeld voor grafimediabedrijven. We hebben specialistische functies voor bijvoorbeeld productconfiguratie, bestandscontrole en prijsberekening standaard ingebouwd. Het mooie hiervan is dat je meer budget overhoudt voor een mooi ontwerp en voor marketing.

Onze systemen zijn API-gestuurd en daarmee zeer geschikt om te koppelen aan andere systemen. Wij draaien onze hand niet om voor een SSO-koppeling of een koppeling met je ERP-pakket zoals Multipress, PrintVis of Xgram.

ISI brandportal

Het is een veelgehoorde uitdaging bij onze klanten: “We willen de collega’s ondersteunen bij het toepassen van onze huisstijl, maar wel controle hebben over de wijze waarop onze huisstijl wordt toegepast.” De brandportal van ISI is dé oplossing voor iedere organisatie die op zoek is naar meer grip op het toepassen van de huisstijl.

Een nieuwe huisstijl begint meestal met het maken van een moodboard en een huisstijlhandboek. Aanvankelijk staan de bestanden centraal en het huisstijlhandboek wordt indien nodig als PDF verspreid. Een goede eerste stap natuurlijk, maar hoe ga je om met wijzigingen? Je loopt op termijn het risico dat er verschillende versies van de huisstijlbestanden en het huisstijlhandboek of brandguide in omloop raken. Om dit op te lossen zijn onze brandportals voorzien van een online huisstijlhandboek. Hierin kun je alle huisstijlvoorschriften vastleggen, beelden toevoegen, etc. Omdat wijzigingen direct voor alle gebruikers zichtbaar zijn, is je huisstijlhandboek altijd up to date!

1

Meer grip op je huisstijl met een beeldbank

Wanneer je collega’s over je bedrijf communiceren in presentaties, op social media of bij het sturen van een offerte, maken zij gebruik van logo’s en beelden. De brandportals van ISI beschikken allemaal over een beeldbank waarin geselecteerde beelden en logo’s van jouw organisatie kunnen worden opgeslagen en beheerd.

 

2

Meer grip op je huisstijl met geautomatiseerde opmaak van templates

Wanneer je hebt besloten om aan de slag te gaan met een brandportal en je hebt je huisstijlhandboek en beeldbank op orde, is het nog maar een kleine stap naar het centraal beheren van templates. Ook dat is meer grip op je huisstijl met een brandportal van ISI. Zo kan je al je templates op basis van InDesign automatiseren. Op deze manier kan iedereen, met óf zonder grafische opmaakkennis, toch aan de slag met het opmaken van visitekaartjes, flyers, posters, social mediaberichten etc., alles binnen de kaders van je huisstijl. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Daarnaast zijn er natuurlijk je office templates voor bijvoorbeeld presentaties en offertes. Ook deze deel je eenvoudig met je collega’s in een ISI Brandportal!

ISI webshop

In de afgelopen jaren hebben we een ecosysteem ontwikkeld waarmee alle soorten drukwerk kunnen worden besteld. Onze webshops zijn specifiek ontwikkeld voor de grafische industrie. Met onze  oplossingen wordt het bestellen van drukwerk, signproducties, labels of verpakkingen een eitje.

Je klanten kunnen met onze tools hun eigen artwork uploaden of opmaken. Tijdens het bestelproces wordt direct gecontroleerd of het artwork geschikt is voor productie. Je klant weet dus direct of het eindproduct het gewenste resultaat oplevert.

Uiteraard zijn de webshops van ISI ook uitgerust met alle gangbare e-commerce-functionaliteiten voor bijvoorbeeld SEO, kortingscodes en orderhistorie.

Meer weten over de ISI webshop?

Neem contact met ons op.

ISI orderportal

Veel van onze klanten gebruiken een orderportal om prijsafspraken te automatiseren. Ook het assortiment en de look and feel van de omgeving kan worden afgestemd op de behoeften van de klant.

Door het orderportal af te stemmen op de huisstijl van de klant en de producten die veel besteld worden te automatiseren, bind je je klanten aan je bedrijf. Daarnaast is een orderportal een mooie manier om andere producten onder de aandacht te brengen van je klanten om zo het leveringsportfolio te verbreden.

1

Verkort levertijden met een digitale drukproef van ISI

Controlboxx van ISI is een krachtige tool in je webshop. Controlboxx kan je inzetten als uploadmodule, waarbij klanten hun artwork uploaden en er direct een preflight controle wordt uitgevoerd. Als webshopbeheerder stel je zelf in waar Controlboxx op moet controleren. Ook kan je instellen wanneer Controlboxx de klant moet waarschuwen en wanneer artwork moet worden afgewezen. Orders waarbij het bestand dus via Controlboxx wordt aangeleverd, kunnen direct in productie worden genomen.

Controlboxx heeft ook mogelijkheden om artwork te ontwerpen. Geef je klanten de mogelijkheid om plaatjes en tekst te plaatsen op een blanco canvas. De bewerkingen van je klant worden rechtstreeks geplaatst in InDesign Server, waarna er een live preview wordt gegenereerd. Ook hier kunnen weer waarschuwingen worden ingebouwd om te komen tot een productiegereed eindresultaat.

Speciaal voor verpakkingsbedrijven hebben we een packaging module. Het ontwerpen van verpakkingsdrukwerk heeft zijn eigen uitdagingen. Vaak gaat het dan om dozen met bedrukking.

We laten je graag zien hoe de ISI brandportal, ISI webshop en het ISI orderportal voor jouw organisatie kunnen werken. We kunnen je dan ook concrete voorbeelden laten zien, van bijvoorbeeld Randstad, Gro-up en Yokohama.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een demonstratie!