Scroll Top

Neem voor meer informatie of een demo contact op met:

+31 (0)88 177 7777

Kiliman Printcloud

“Help, onze databerg groeit!”

Als onderdeel van de grafimedia-industrie heb je hier zeker mee te maken. Zo groeien ook je kosten en zorgen: zijn je bestanden wel veilig*? En hoe hou je de data betaalbaar en de workflow beheersbaar? Want één ding is zeker: je databerg wordt de komende jaren alleen maar groter en groter… Dit vraagt om een nieuwe efficiënte oplossing: Kiliman Printcloud.

Met Kiliman kun je onbeperkt groeien en alle productiebestanden voor een ongekend laag tarief veilig centraal in de cloud opslaan. Bovendien biedt Kiliman mogelijkheden waar professionals blij van worden.

Kiliman zorgt voor al je digitale media-assets (DAM) en:
  • is veilig met ISO 27001 certificering en AVG proof
    door opslag in Nederland;
  • is volledig doorzoekbaar op basis van flexibele metadata en tags;
  • is simpel te integreren in je grafimedia-productiewerkstromen;
  • genereert automatisch afbeeldingen van alle bestandstypen;
  • ondersteunt geautoriseerd up- en downloaden door derden;
  • maakt het delen van bestanden en folders mogelijk;
  • ondersteunt versiebeheer en finale archivering/blokkering;
  • is qua interface aan te passen volgens je eigen huisstijl.

Bij de ontwikkeling van Kiliman hebben we ons gericht op de grafimedia-branche en merkeigenaren. We hebben de ervaring die we de afgelopen 20+ jaar hebben opgedaan in deze branches kunnen inzetten om veelvoorkomende storage-vraagstukken voor onze klanten op te kunnen lossen.

Kiliman is velig, schaalbaar en gebruiksvriendelijk.

Veelgestelde vragen over Kiliman:

Kiliman heeft een eigen Enfocus Switch app waarmee aangeleverde bestanden kunnen worden verwerkt in je workflow. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Vanaf Kiliman 10 is het mogelijk om Kiliman op een eigen domein te laten draaien.

In Kiliman kun je bestanden beveiligen tegen hackers. Wij garanderen een dataveiligheid van 99,999999999% en een data-beschikbaarheid van 99,9%

Betaalbare en schaalbare oplossing

Omdat de grafimedia-industrie anders is dan een reguliere kantooromgeving, hebben we de functionaliteiten van de beproefde ISI-platformen als startpunt genomen. In combinatie met het aantrekkelijke aanbod voor dataopslag, biedt Kiliman een ijzersterke bedrijfsoplossing.

Bovendien kunnen gebruikers:

1

Bestanden ontvangen en delen met klanten en collega’s

2

Beschikken over gegarandeerde dataveiligheid en databeschikbaarheid

Financieel voordeel

Onze aanpak is erop gericht de Kiliman Printcloud zo snel mogelijk operationeel te hebben. We helpen je graag om een berekening van de totale kosten te maken, op basis van je huidige situatie met de aanwezige hardware (TCO: Total Cost of Ownership). Zo doen we er alles aan om je te overtuigen van de meerwaarde van Kiliman voor jouw bedrijf.