Webshop

Een webshop of orderportaal heeft tegenwoordig een sleutelrol in het stroomlijnen van je processen. Bestanden kunnen automatisch worden opgemaakt, gecontroleerd en besteld. Door je webshop of orderportaal te koppelen aan je productieworkflow kunnen de standaard orders zonder problemen en tussenkomst van mensen in productie worden genomen.

Ook met het oog op klantenbinding kan een orderportaal ook een belangrijke rol spelen. Met de ISI Webshop maak je namelijk eenvoudig een klantomgeving aan met een eigen look and feel en bijbehorende producten. Alle gebruikers kunnen zo eenvoudig zoeken naar het voor hen relevante product.

De ISI Webshop maakt het mogelijk per klantgroep een andere inrichting te gebruiken waardoor je een assortiment met bijbehorende prijzen op maat kan aanbieden.

De klant helpen wij volledig, het aanbod gestandaardiseerd, voor specials is nog steeds ruimte en de webshop is aan het bestaande productieproces te koppelen. Kortom, de ISI Webshop is het verbindende element tussen je klant en je productie, zonder dat het de persoonlijke relatie met de klant in de weg staat.

Wil je meer weten over een webshop of orderportaal? Klik hier...


WebshopWeb to Print

ISI-web-to-print

Het automatiseren van het bestel- en aanleverproces gekoppeld aan de productie noemen we vaak de…

Nieuwe webshop Drukkerij De Groot live

Afgelopen weekend is de nieuwe webshop Grootsgedrukt.nl van drukkerij De Groot in Goudriaan live gegaan.Deze ISI webshop is door het webshop team van De Groot in…

Casestudy: Personalisatie in grootformaat print door Transdev

Wat aan de personalisatie vooraf ging De informatievoorziening inclusief personalisatie van diverse uitingen in het…