Uniforme uitstraling met ISI brandportal

Een uniforme uitstraling met een ISI Brandportal. Digitalisering, nieuwe media en reactie snelheid maken dat steeds meer collega’s in de organisatie communiceren met de omgeving. Als marketeer streef je daarbij naar een consistente stijl. Want jij weet dat je daarmee een merk ontwikkelt, dat mensen raakt. Wil jij je collega’s hierbij helpen, zonder te boek te staan als ‘huisstijl Politie’, dan is een brandportal een goede stap.

Een brandportal is bij uitstek het middel om je collega’s te helpen bij het correct toepassen van je huisstijl. De optimale brandportal wordt de hub in je organisatie als het gaat om huisstijlmiddelen. Met de brandguide, beeldbank en opmaak templates hebben jouw collega’s alle middelen tot hun beschikking om je huisstijl op de juiste wijze te gebruiken. De beeldbank is de plek bij uitstek om huisstijl beelden en campagnebeelden op te slaan. Met de beelden kan elke medewerker communicatiemiddelen maken met de juiste merkbeleving.

Een uniforme uitstraling met ISI Brandportal én inspirerend tegelijk

Een brandportal bespaart daarnaast ook nog eens veel tijd. Alle templates en richtlijnen zijn online beschikbaar. Voor een nieuwe versie voor je tekst en beeld in. Op invoerpagina kun je direct de opmaak zien. De templates worden ingericht aan de hand van Indesign bestanden van een grafisch ontwerper of dtp-er. De gebruiker hoeft geen kennis te hebben van Indesign om de mooiste, eigen creaties te maken.

Een uniforme uitstraling beperkt zich niet alleen tot het opmaken van documenten op basis van templates in een online portal. Zeker wanneer het gaat om zaken die door externe leveranciers worden vervaardigd, is het van belang dat er goede afspraken zijn gemaakt die de kwaliteit kunnen borgen.

De brandportals van ISI kunnen je helpen het bestelproces van zaken als drukwerk, merchandise en vlaggen te automatiseren. Zo weet je zeker dat de middelen die worden opgemaakt, ook worden besteld bij de leverancier waarmee de afspraken over kwaliteit en inkoopcondities worden nagekomen.


Grip op je huisstijl

Meer grip op je huisstijl met brandportal van ISI

Het is een veelgehoorde uitdaging bij onze klanten: “We willen de collega’s ondersteunen bij het…

Efficiënt templates beheren met brandportal van ISI

Efficiënt je templates beheren met een brandportal van ISI. Online altijd de nieuwste versie beschikbaar…