Scroll Top

Neem voor meer informatie of een demo contact op met:

+31 (0)88 177 7777

Refill

GRATIS ISI REFILL

TIJD VOOR NÓG MEER GELUKSMOMENTJES?

Geluk kan in kleine dingen zitten: zo zijn wij bijvoorbeeld gek op snoep. Al jaren zijn ‘Napoleon-ballen’ onderdeel van onze beursdeelnames. Ook zijn ze vaak onderdeel geweest van de relatiegeschenken die we hebben uitgedeeld.

ISI heeft een nieuw jasje dat beter past bij de huidige tijd. We blijven trouw aan de dingen die goed zijn en passen aan wat beter kan. Dat doen we met onze software, maar ook met onze huisstijl.
Napoleon-ballen zijn volgens ons altijd goed, dus daar blijven we trouw aan! Als je onderstaand contactformulier invult dan sturen we je een refill op.

Natuurlijk zijn we benieuwd wat je van onze nieuwe huisstijl vindt en of we je nog ergens anders bij kunnen helpen. Mocht dat zo zijn, dan horen we dat graag!

DOOS LEEG?

We horen graag waar we je mee kunnen helpen:
 • De dispenserdoos representeert packaging. Dit is één van de segmenten in onze industrie waar we ons erg thuis voelen.
 • Deze dispenserdoos komt in vele varianten, omdat personaliseren nu eenmaal onze core business is. Hij is in kleine oplage gemaakt en daarmee een collectors item, maar ook een trend die we steeds vaker bij onze klanten zien.
Lekker, doe mij maar zo’n REFILL!

  WIST JE DAT…

  We bij ISI al bijna 25 jaar iedere dag met veel plezier werken aan oplossingen als:

  • portals & webshops
  • Kiliman printcloud
  • workflow-automatisering

  We zijn trots op de langdurige relaties die we met onze klanten hebben en zetten onze kennis en ervaring ook graag in voor jouw bedrijf.