Onze visie op communicatie en grafimedia

ISI publishing innovators levert slimme en betaalbare automatiseringsoplossingen voor communicatie en grafimedia professionals. Of het nu gaat om advies over een beeldbank, de inrichting van een digitaal huisstijl handboek of het automatiseren van een complete grafische workflow. ISI en haar partners staan voor persoonlijk contact en maatwerk. Omdat de communicatie met de buitenwereld steeds meer van organisaties vraagt, neemt de vraag naar slimme en betaalbare software toe. Online hulpmiddelen waar iedere medewerker toegang toe heeft en gemakkelijk mee kan werken. De praktijk heeft onze visie op communicatie en grafimedia gevormd. En elke dag leren we bij.

Onze visie op automatiseren

Wij worden vaak benaderd met vragen over het bewaken van een huisstijl of het optimaliseren van een proces. Ook krijgen we regelmatig vragen over een beeldbank. Omdat deze vragen bij ons passen, gaan we graag op in. In de praktijk ligt aan deze vragen vaak een meer complex vraagstuk ten grondslag. Zoals: “Hoe zorgen we ervoor dat alle organisatie onderdelen kennis hebben van de visuele identiteit van onze merken en het toepassen van de huisstijl? Hoe krijgen we grip op de kosten voor communicatiemiddelen en welke besparingen zijn mogelijk? Op welke manier kunnen we de beeldrechten en kwaliteit van foto’s beter borgen?” Ook dit zijn vragen waar wij graag bij helpen.

Software voor communicatie en grafimedia professionals

Omdat geen organisatie hetzelfde is, kiezen wij voor oplossingen op maat. Omdat een ICT oplossing haalbaar en betaalbaar moet zijn, bedenken wij maatwerk op basis van bewezen software. Wij maken gebruik van eigen software en van software van gespecialiseerde ICT bedrijven. Doordat er goede software is voor het optimaliseren van grafische processen, hebben wij ons toegelegd op de toepassing daarvan. Zelf hebben wij ons alweer jaren geleden toegelegd op het automatiseren van DTP-opmaak en het bestellen van drukwerk. Deze software heette Docuboxx en wordt tot op de dag van vandaag succesvol ingezet door grafische bedrijven en repro-afdelingen. Met de opkomst van de nieuwe media en de wens om een breed assortiment communicatiemiddelen te ondersteunen, hebben wij de software volledig vernieuwd.

Van Docuboxx naar ISI Brandportal oplossing

Wij bieden onze up-to-date ISI Brandportal software aan als cloudoplossing. Hiermee maken wij en onze partners complete portals voor het beheren van een merk-identiteit, het bewaken en toepassen van de huisstijl. En het personaliseren en genereren van opgemaakte bestanden. Omdat het bestellen van producten ook onderdeel is van de software, kunnen wij veel administratief werk automatiseren. Op deze manier helpt een ISI Brandportal de medewerkers met de juiste communicatiemiddelen en wordt een besparing gerealiseerd. Samen met de partners heeft ISI veel kennis van een brandportal bij verschillende organisaties. Omdat onze nadruk ligt op connectiviteit, onderscheidt ISI zich als het gaat om de integratie van systemen. Wij werken bij voorkeur met bewezen software en open standaarden. Daarmee bouwen wij samen met onze partners en klanten aan slimme en betaalbare ICT oplossingen voor de toekomst.