Onze visie

“ISI publishing innovators levert slimme en betaalbare automatiseringsoplossingen voor communicatie en grafimedia professionals. Of het nu gaat om advies over een beeldbank, de inrichting van een digitaal huisstijl handboek of het automatiseren van een complete grafische workflow. ISI en haar partners staan voor persoonlijk contact en maatwerk. Omdat de communicatie met de buitenwereld en de kwaliteit van de visuele identiteit steeds meer van organisaties vraagt, neemt de vraag naar slimme en betaalbare software toe. Online hulpmiddelen waar iedere medewerker toegang toe heeft en gemakkelijk mee kan werken.

Onze visie op automatiseren

Bij ISI begint het vaak met een vraag over het bewaken van de huisstijl of het beheren van de voorraad facilitair drukwerk. Of over de vraag naar een passende beeldbank. In de praktijk ligt aan deze vragen vaak een meer complex communicatie of ICT vraagstuk ten grondslag. “Hoe zorgen we ervoor dat alle organisatie onderdelen kennis hebben van de visuele identiteit van onze merken en het toepassen van de huisstijl? Hoe krijgen we grip op de uitgaven voor communicatie en welke besparingen zijn mogelijk? Op welke manier kunnen we de beeldrechten en de afdrukkwaliteit van foto’s en illustraties beter borgen? Dat zijn vragen waar wij graag bij helpen.

Brandportal software en workflow automatisering

Geen organisatie is hetzelfde. Dit betekent dat wij kiezen voor oplossingen op maat. Omdat ICT oplossingen ook haalbaar en betaalbaar moeten zijn, bedenken wij maatwerk op basis van bewezen software applicaties. Daarbij maken we maken gebruik van software van gespecialiseerde ICT bedrijven op het gebied van communicatie en grafische processen. Daarnaast hebben wij onze ISI Brandportal software. Deze software is ontwikkeld voor het beheren van de merk-identiteit, het toepassen van een huisstijl en het automatisch genereren van opgemaakte bestanden voor de productie van communicatiemiddelen. Wij zijn thuis in het implementeren van deze software applicaties, maar zijn specialist als het gaat om de integratie van systemen. Omdat onze nadruk ligt op connectiviteit, werken we bij voorkeur met bewezen software en open standaarden. Op die manier bouwen we samen met onze klanten en partners aan slimme en betaalbare ICT oplossingen voor de toekomst.”