Partners zijn belangrijk voor ISI

Omdat ISI al jaren samen met partners ICT oplossingen ontwikkelt, verkoopt en implementeert, bundelt ISI veel ervaring uit de markt en van technologische vernieuwing. Op die manier geeft de samenwerking ons kracht en zijn we slagvaardig naar jouw als opdrachtgever. Ook voor onze producten en diensten maken we ook gebruik van partners. Omdat ISI met deze zogenaamde technology partners al vele jaren samenwerkt, zijn de relaties duurzaam. We spreken de taal van deze gespecialiseerde ICT bedrijven en zetten de door hen ontwikkelde ICT applicaties betrouwbaar in bij ICT oplossingen voor communicatie en grafimedia processen. Denk bijvoorbeeld aan de workflow software van Enfocus of de kleurmanagement software van Alwan. Belangrijke componenten in iedere grafische workflow.

Brandportals en grafimedia webshops verkoopt en distribueert ISI via ervaren partners. Zij kennen de opdrachtgevers en weten als geen andere hoe de marketing en communicatie processen van deze organisatie verlopen. Samen de uitdagingen en vragen in haalbare en betaalbare ICT oplossingen. Een partner kan daarbij putten uit de kennis en alle software van ISI Publishing Innovators. Op deze pagina stellen wij onze partners graag aan je voor.

Wij hebben een groot partnernetwerk. Voor het ontwikkelen van onze automatiseringsoplossingen voor de grafische industrie werken we samen met Technology partners. Zo zijn wij onder andere dealer van: