ICT samen met partners maakt het verschil

ISI ontwikkelt samen met partners betaalbare ICT oplossingen voor communicatie en grafimedia professionals. Omdat iedere partner een eigen klantenkring en visie heeft op de inzet van ICT oplossingen, zijn onze medewerkers gewend om zich in te leven in verschillende praktijk situaties. Vragen over huisstijlbewaking, een beeldbank of procesverbetering lijken vaak op elkaar. Daarom vragen wij altijd verder. Dat heeft onze aanpak persoonlijke gemaakt. Want in een persoonlijke gesprek komen de specifieke kenmerken van een vraag in beeld. Daarna stellen wij samen met de partner en de opdrachtgever een plan van aanpak op. Daarbij zetten wij onze standaard software in en nemen maatwerk op waar dat nodig is. Met maatwerk sluit onze standaard oplossing optimaal aan op de behoefte van de opdrachtgever.

Samenwerken aan de ISI Brandportals

Er is nog een reden waarom maatwerk belangrijk is. Maatwerk maakt onze software ontwikkelaars alert op nieuwe vragen en toepassingen. Belangrijke ontwikkelingen worden opgenomen in de planning en daardoor onderdeel van de standaard software. Zo blijft onze software robuust en betrouwbaar voor jou als opdrachtgever. En als gevolg daarvan kunnen onze partners steeds gebruik maken van nieuwe functionaliteiten. Daardoor kunnen zij zich blijven onderscheiden.

Met een vraag over een brandportals of een grafische webshops kun jij dus ook terecht bij een van onze partners. Indien nodig schakelen zij de specialisten van ISI in. Elke partner kan namelijk putten uit de gebundelde kennis en ervaring van ISI. Doordat elke partner gebruik kunnen maken van alle standaard software oplossingen van ISI, kunnen zij ook voor jou organisatie het verschil maken.

Leer hier onze partners kennen.

Samen verbeteren van grafische workflow oplossingen

Naast de eigen brandportal software maakt ISI gebruik van oplossingen van gespecialiseerde ICT bedrijven. Dit speelt vooral bij het inrichten en verbeteren van grafische systemen en processen. Omdat ISI met de meeste van deze ICT bedrijven al jaren samenwerkt, noemen wij hen Technology partners. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Enfocus, waarvan wij de grafische workflow software regelmatig toepassen en opnemen in onze producten en diensten. Ook Alwan is een trouwe partner, omdat zij bewezen oplossingen beiden op het gebied van kleurmanagement. In de praktijk hebben onze specialisten zich de software van deze bedrijven en de toepassing daarvan eigen gemaakt. Zo is ISI onder andere Technology partner en dealer van: