Vindingrijk, loyaal en persoonlijk, daar willen wij als ISI team voor staan. Door de jaren heen is het team gegroeid en uitgebreid. Bij ISI werken nu ook software engineers, grafimedia specialisten, projectleiders en trainers. Wij zijn erop gericht dat we onderling, met onze opdrachtgevers en partners hechte en persoonlijke relaties onderhouden. Dat is onze stijl. Omdat we het leuk vinden en omdat wij van mening zijn dat we daarmee de beste ICT oplossingen voor de klant kunnen ontwikkelen.

Met gepaste trots stellen wij ons team dan ook graag aan je voor

Theo van den Broek Menno Mooy
Tom Maas Mayckel Gouma
Bert-Jan Hofmeijer Cees Wever
Niels Looijschelder Tjeerd Schutte
Thomas Meijer Tjeerd Houtman
Breunie Ploeg Stan Aldenhuijsen
Omar Afzali Jeroen Budding

Een loyaal en persoonlijk ISI team, dat is waar wij voor staan

ISI publishing innovators werkt projectmatig en met korte lijnen naar de klant. Onze helpdesk reageert snel en adequaat op de vragen van gebruikers en beheerders van ISI Brandportals. Software ontwikkeling doen we volgens de laatste technieken van Scrum in twee wekelijkse sprints. Naast een fijn pand om elkaar te ontmoeten en samen aan projecten te werken, beschikken de medewerkers over uitgebreide digitale faciliteiten voor thuiswerken.

Ons kantoor aan de Bellstraat 12 in Ede

ISI publishing innovators beschikt over een ruim kantoor met verschillende werkplekken en ruimtes voor ontmoeting. Vaak werken samen aan projecten en is het belangrijk op de hoogte te zijn van de vragen en uitdagingen waar een collega voor staat. Met elkaar kom je tot de beste oplossingen. Soms is het belangrijk, dat iemand zich kan terugtrekken om een idee uit te werken of een ingewikkeld stukje code te programmeren. Ieder kan de plek kiezen, die op dat moment het beste aansluit op het werk van dat moment.

Naast een lunch en ontspanningsruimte heeft het pand ruime ontmoetings- en trainingsfaciliteiten. Deze mogelijkheid wordt gebruikt voor interne brainstorm sessies en trainingen. Daarnaast worden sessies met klanten en partners georganiseerd. Door Covid19 zijn we gestart met digitale trainingen en Webinars.