blokkenmotief
/cms_nl/uploads/images/introafbeeldingen/software-kleurstandaardisatie.jpg

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bieden pragmatische automateringsoplossingen. Dit zijn softwareoplossingen die bestaan uit modules van verschillende, gespecialiseerde leveranciers. Wij ontwikkelen zelf software (Docuboxx, Controlboxx en Fileboxx), maar integreren ook de producten van andere softwareleveranciers (Microsoft, Adobe, Enfocus, Fotoware, Metrix, Alwan Color). Alle oplossingen worden uiteraard geleverd met de bijbehorende diensten. Meer hierover lezen.

Kleurstandaardisatie

Sinds onze oprichting hebben wij als één van de kerntaken kleurbeheersing (color management) en kleurstandaardisatie. Zowel met diensten als ’best-of-breed’ oplossingen kunnen wij uw kleur in de workflow eenvoudig beheersbaar maken en van een constante hoge kwaliteit maken.

De systemen die u momententeel in gebruik heeft zijn vaak prima inzetbaar, maar vaak is er behoefte aan meer kwaliteit. De oplossingen van Alwan Color Expertise kunnen hiervoor de oplossing zijn. Deze worden aangevuld met diensten op het gebied van standaardisatie invoering en opleidingen. 

Meer informatie? 

Neem contact met ons op. Of bel naar 088-177 77 77.

Kleurstandaardisatie

Alwan ColorHub/X

Al meer dan tien jaar zijn wij partner van Alwan Color Expertise voor oplossingen voor kleurstandaardisatie. Alwan CMYK Optimizer is een van de meest gebruikte color servers ter wereld. Deze unieke oplossing is in 2014 geïnnoveerd naar Alwan ColorHub/X.

Naast de unieke dynamische eigenschappen van de CMYK Optimizer biedt de ColorHub/X een brede inzetbaarheid bij kleurstandaardisatie en -optimalisatie. RGB, CMYK en Spotkleuren worden in alle richtingen optimaal ingezet en aangepast aan de mogelijkheden van (re-)productie. De software is inzetbaar bij drukken en printen in full- en multicolor, voor spotkleur gebruik in verpakkingen en voor het genereren van kleurgeoptimaliseerde digitale uitingen in (s)RGB.

Dynamische eigenschappen

Alwan ColorHub/X is uniek in:

  • dynamische TAC reductie
  • dynamische DeviceLink creatie
  • dynamische inktbesparing

Het instellen voor, en het bereiken van, standaard optimale kleur in ISO 12647, TAC reductie, GCR of inktbesparing wordt hiermee eenvoudig gemaakt. D.m.v. hotfolders of integratie met Fileboxx (Switch) kan Alwan Color Hub/X in vrijwel iedere workflow naadloos geïntegreerd worden.

Multi color/Multi platform

Alwan ColorHub/X kent verschillende versies.

  • De basis ACH/X maakt kleurconversie van RGB/grijs naar grijs/RGB.
  • De CMYK optie voegt hier dynamische DeviceLink en TAC reductie aan toe.
  • Met de Press optie kunnen GCR en TVI ingesteld en uitgevoerd worden.
  • In de ECO optie zijn inktbesparingen van 35% of meer mogelijk.

 

Print Standardizer

Alwan PrintStandardizer

Met Alwan ColorHub/X in samenwerking met een andere unieke Alwan ontwikkeling, PrintStandardizer/X, wordt het mogelijk om ’closed loop’ calibratie tussen drukpersen en printers en prepress te realiseren. Door metingen van productieopdrachten, het middelen daarvan en het genereren van TVI curven voor de meeste prepress workflow systemen of Alwan ColorHub/X, is de kleurintegratie tussen productie en prepress ineens eenvoudig geworden.

Meer informatie? 

Neem contact met ons op. Of bel naar 088-177 77 77.