blokkenmotief
/cms_nl/uploads/images/introafbeeldingen/software-fileboxx.jpg

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bieden pragmatische automateringsoplossingen. Dit zijn softwareoplossingen die bestaan uit modules van verschillende, gespecialiseerde leveranciers. Wij ontwikkelen zelf software (Docuboxx, Controlboxx en Fileboxx), maar integreren ook de producten van andere softwareleveranciers (Microsoft, Adobe, Enfocus, Fotoware, Metrix, Alwan Color). Alle oplossingen worden uiteraard geleverd met de bijbehorende diensten. Meer hierover lezen.

GRAFISCHE AUTOMATISERING

Voor het automatiseren van uw grafische workflow, zowel bij het creëren van uitingen als bij het produceren van druk en print, bieden wij diverser oplossingen. Voor advies, deeloplossingen en volledige integraties van de productieprocessen bieden wij onze diensten aan. Het motto ’standaardiseren, dan automatiseren’ zorgt voor een korte terugverdientijd. Hogere kwaliteit, lagere kosten!

Fileboxx

Fileboxx

Fileboxx: ’workflow made ISI’

Fileboxx is dé modulaire oplossing voor de communicatie en automatisering in de driehoek digitale bestandsaanlevering (door klanten of onderaannemers), orderbeheer/-begeleiding en DTP/prepress. Van bestandsafhandeling tot een complete aanlever- en productieworkflow, voor alles zijn oplossingen mogelijk m.b.v. de eigen ontwikkelde workflow modulen.

Fileboxx automatiseert front- en backoffice workflows

Fileboxx automatiseert de afhandeling, controle en bestandsbeheersing in de grafische workflow. Door deze automatisering worden, in een zo vroeg mogelijk stadium, productiebestanden (gekoppeld aan de juiste orders) gecontroleerd op bruikbaarheid.

Fileboxx zorgt ervoor dat de bronnen als FTP servers, e-mail en andere dragers constant gescand worden op binnenkomende bestanden. Ordermanagers, DTP en prepressers worden op de hoogte gehouden door e-mails van Fileboxx of door alerts in Fileboxx ’clients’.

De voordelen van Fileboxx

Door invoering van Fileboxx in de organisatie worden:

  • binnenkomende bestanden zo vroeg mogelijk gedetecteerd, gecontroleerd en geordend;
  • orderinformatie en productiebestanden eenvoudig aan elkaar gekoppeld, onafhankelijk van productieplanning;
  • veel voorkomende handelingen in grafische softwarepakketten als omzetting naar PDF, preflighten, correcties, splitsen en samenvoegen van pagina’s geautomatiseerd.

Het verloop van de workflows kan worden gestuurd door metadata of ’clients’ op basis van orderinformatie die handmatig ingegeven is of automatisch via XML/JDF.

Fileboxx modulair

Fileboxx’ modulaire opbouw zorgt voor een economisch en aanvullende functionaliteit op reeds aanwezige investeringen in:

  • MIS of PMS en DAM systemen
  • DTP en Prepress systemen
  • Web-to-print en Softproof systemen

Wij ontwikkelen Fileboxx/modulen voor de invoering van geautomatiseerde werkmethoden en integratie met bestaande systemen. Hierdoor worden reeds aanwezige systemen beter benut. Automatiseringsknelpunten worden eenvoudig en kostengunstig vermeden.
De basis van Fileboxx is Enfocus SWITCH.

Meer informatie? 

Neem contact met ons op. Of bel naar 088 - 177 77 77.

 

EFI METRIX

Backoffice met Metrix: drukvormen efficiënter en sneller berekend!

Onze partner Efi/Metrix Software biedt met de modulaire Metrix oplossing een (half) automatische aanpak van het ’op inslag zetten’ van zowel enkele orders als verzamelorders. De basis is een database met productie parameters, zoals kosten per pers, plaat en papier. Met JDF of MetrixXML kunnen bestellingen aan een productieorder/-project worden toegevoegd. Vervolgens kan worden uitgerekend wat de meest economische manier van (rep)produceren is.

Grote variëtiet van mogelijkheden

De output bestaat uit een grote variëteit van mogelijkheden: PDF met of zonder barcode per bestelling, JDF/PDF en PPF. Daarvoor is Metrix eenvoudig in te passen tussen een MIS systeem en productie prepress workflow of RIP. Met Metrix kunnen ingewikkelde drukproducten gecalculeerd worden door de meest economische combinatie van pers/papier formaat voor de job te kiezen. Door producten te combineren (’ganging’) op een drukvel, wordt op productie- en overheadkosten bespaard. Metrix kan bovendien JDF informatie genereren voor het instellen van CTP workflow, snij- en vouwmachines.

Combineren van orders wordt eenvoudig

Een softwarepakket als Metrix software kan het combineren van orders eenvoudig maken. Hiervoor moeten een aantal omgevingsfactoren geoptimaliseerd zijn. Bestandscontrole t.o.v. de ordergegevens (Controlboxx/Fileboxx), kleurstandaardisatie (Alwan oplossingen) en gedegen kennis van het gehele proces van order t/m printen of drukken zijn de sleutelwoorden.

Wij realiseerden met klanten aansluitingen van Webshops en MIS systemen op zowel het aansturen van digitaaldruk als CTP workflows. Wij bieden hierin projectkennis voor het inzetten van ’best-of-breed’ oplossingen, al dan niet aanvullend op huidige investeringen.

Meer informatie? 

Neem contact met ons op. Of bel naar 088 - 177 77 77.