blokkenmotief
/cms_nl/uploads/images/introafbeeldingen/over-isi.jpg

Wie is ISI publishing innovators?

Sinds 1999 ontwikkelt en integreert ISI publishing innovators software voor de automatisering van creatie en verwerking van communicatieuitingen. Een brede groep gebruikers van MKB tot en met multinationals maken gebruik van onze software oplossingen. De combinatie van passend advies, ontwikkeling, implementatie en diensten maakt het mogelijk dat het maatwerk van ISI gedurende het gehele traject ingezet worden.

Succesverhalen

Om een levendiger beeld te schetsen van de mogelijkheden bij ISI, onderstaand enkele gerealiseerde succesverhalen en voorbeelden van werkzaamheden.

Reclameland

Dankzij de software van ISI kan de dtp-afdeling van online drukkerij Reclameland dagelijks honderden bestanden goedkeuren en in druk zetten. Hierdoor heeft Reclameland een goede workflow en kan de drukkerij nog efficiënter werken.

 

Al jarenlang werkt online drukkerij Reclameland samen met ISI. Zo maakt Reclameland gebruik van zowel frontoffice als backoffice producten van ISI. De drukkerij biedt op de website een aanlevertool aan waar klanten hun drukbestand kunnen aanleveren. Deze aanlevertool, de Controlboxx+ van ISI, controleert of het aangeleverde bestand aan de specificaties van Reclameland voldoet. Voldoet het bestand niet aan één of enkele specificaties, dan krijgt de klant meteen een melding in Controlboxx+. Keurt de klant het bestand goed, dan komt het bestand terecht in de door ISI ingerichte Fileboxx / Switch. Hier voert de dtp-afdeling van Reclameland nog een handmatige controle uit en eventueel enkele aanpassingen. Keurt de afdeling het bestand goed, dan zet Reclameland de bestanden in druk.

“Met de Controlboxx+ kan de klant snel en makkelijk het drukbestand aanleveren en eventueel aanpassen. En, niet onbelangrijk, ook voor klanten zonder enige grafische/technische kennis is het een eenvoudige tool. Daarnaast kunnen wij hiermee erg efficiënt werken. Een win-winsituatie”, aldus Wouter Haan, eigenaar van Reclameland. “Dat hebben we ook te danken aan de backoffice producten van ISI. Op dit moment hebben wij de meest flexibele workflow omgeving die we ons maar kunnen bedenken. Bovendien is het een systeem dat niet merkgebonden is. Dat vinden we erg prettig. Zo kunnen we met Fileboxx/Switch voor iedere usecase een flow bedenken.”

“Ook voor kleurstandaardisatie werken we graag met ISI. Het opzetten van de juiste werkmethoden heeft ervoor gezorgd dat we dagelijks stabiel full color drukwerk produceren. Met Alwan ColorHub kleurenserver worden alle bestanden automatisch geoptimaliseerd qua inktbezetting voor de betreffende printers of offsetpersen. Alwan PrintStandardizer verzorgt de kleurkwaliteitscontrole en sturing, zodat we de verschillende druk- en print systemen op elkaar afgestemd houden.”

Dat ISI niet stil staat, maar continu vooruit kijkt en zoekt naar nieuwe oplossingen vindt Reclameland belangrijk. “We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun bestanden aan te leveren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat wij als drukkerij zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Zo hoef ik bijvoorbeeld dankzij de Controlboxx+ niet tien man extra in dienst te nemen. ISI vereenvoudigt zeker ons arbeidsproces en is dan ook zeer waardevol voor ons.”

Persoonlijke postzegel PostNL
ISI heeft de software ontwikkeld waarmee op de site van PostNL eenvoudig een persoonlijke postzegel kan worden ontworpen. Daarnaast hebben wij ook de gehele backoffice geautomatiseerd en is alles gekoppeld aan het programma SAP. De postzegelapplicatie is een groot succes en wordt naar volle tevredenheid gebruikt. Maak hier uw persoonlijke postzegel!


Succesverhalen: persoonlijke postzegel

Tui Nederland
Binnen TUI werden beelden voor divers promotiemateriaal aangeleverd op CD of schijf, inclusief schriftelijke instructies voor de ontwerpafdeling. Zij moesten de beelden converteren naar CMYK, voorbereiden voor printspecificaties en opslaan op een speciale prepress databank. Deze arbeidsintensieve werkwijze is nu verleden tijd door de installatie van FotoWare; een single-source oplossing om zo onafhankelijker te werken. D.m.v. automatische processen worden beelden voor print of web gegenereerd. Ook de content kan eenvoudig worden gegenereerd en beheerd door eindgebruikers.

TUI Nederland