blokkenmotief
/cms_nl/uploads/images/introafbeeldingen/over-isi.jpg

Wie is ISI publishing innovators?

Sinds 1999 ontwikkelt en integreert ISI publishing innovators software voor de automatisering van creatie en verwerking van communicatieuitingen. Een brede groep gebruikers van MKB tot en met multinationals maken gebruik van onze software oplossingen. De combinatie van passend advies, ontwikkeling, implementatie en diensten maakt het mogelijk dat het maatwerk van ISI gedurende het gehele traject ingezet worden.

Over isi

Wie zijn wij en wat doen wij?

ISI publishing innovators

Wij ontwikkelen en integreren hoogwaardige, innovatieve automatiseringsoplossingen voor grafische creatie en verwerking van communicatieuitingen. De nadruk ligt daarbij op open standaarden en connectiviteit met de wereld om ons heen. Met tien ervaren deskundigen vertalen wij dagelijks onze expertise naar passende producten en diensten voor elke klant.

Producten

U kunt bij ons terecht voor softwareoplossingen bestaande uit zelf ontwikkelde modules en die van gespecialiseerde leveranciers. Wij zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van onze eigen software; Docuboxx, Controlboxx en Fileboxx. Daarnaast bieden wij ook producten aan van andere softwareleveranciers, zoals Microsoft, Adobe, Enfocus, Fotoware, Efi Metrix en Alwan Color. Hiermee kunnen wij u altijd de oplossing bieden die het best aansluit bij uw wensen.

Diensten

Wij zetten de tevredenheid van onze klanten op de eerste plaats. Onze jarenlange ervaring in het grafische vak leert ons dat de klant naast doelgerichte softwareoplossingen veel baat heeft bij de juiste ondersteuning. Onze diensten als inventarisatie, implementatie en support  bieden een passende oplossing voor uw bedrijf. We kijken graag met u mee naar de beste oplossing voor uw bedrijf en leveren ook maatwerk om u nog beter van dienst te zijn. Daarnaast zijn we ook in staat om, samen met onze partners, bedrijven te begeleiden bij het invoeren van drukken of printen volgens de ISO 12647 norm en de GWG PDF normen.

Doelgroep

Wij zijn van oorsprong een grafisch softwarebedrijf en veel van onze klanten bevinden zich in deze sector, maar hier is het niet bij gebleven. Onze software is namelijk uitstekend geschikt voor alle bedrijven waar optimalisatie van de marketingprocessen gewenst is, waardoor we een heel gevarieerde klantenbasis hebben. Naast dat dit het werk ontzettend leuk en vernieuwend maakt, leren van we elke branche en passen we onze software daar ook steeds op aan. Onze software is dus ook geschikt voor u.

Het vaste team van ISI

Theo van den Broek 
Algemeen directeur, gespecialiseerd in alles rondom web-to-print.

 

Menno Mooy
Partner en gespecialiseerd consultant in preprint, prepress workflows en volledige trajecten op pre-publishing gebied.


Alle expertise onder één dak: ons team bestaat uit zestien medewerkers met allen hun eigen kracht en specialisaties. Wij stellen graag aan u voor:

Tom Maas
Mayckel Gouma
Bert-Jan Hofmeijer
Cees Wever
Niels Looijschelder
Tjeerd Schutte
Christel van Dijk
Brigitta Varga
Tjeerd Houtman
Thomas Meijer
Gerry Muller
Joris Spanbroek
Carien Knol
Thom de Jager