blokkenmotief

Nieuws

4april

Vernieuwingen op het gebied van workflow automatisering en kleurbeheer

Op het gebied van workflow automatisering en kleurbeheer is er veel nieuws te melden.

ISI automatiseert de workflow zowel van klant naar producent als bij de grafische producent zelf.

Een van onze leveranciers van grafische automatisering is Enfocus; met Switch 2017 is het platform nu volledig 64 bits en is webgebaseerde interactie toegevoegd.

Enfocus

Tijdens de Grafische Vakbeurs Gorinchem kon ISI met veel succes, als eerste Nederlandse partner de nieuwe PDF Review module voor Enfocus Switch demonsteren. Deze bestaat uit twee delen, een cloud gebaseerde PDF Viewer server en een connector in Switch waarmee automatisch e-mails met links naar een PDF bestand in de cloud gestuurd kunnen worden.

Met de Switch PDF Review module kunnen eenvoudig, ‘soft-proef’, correctie- en goedkeuringsworkflows opgezet worden, zowel intern als met klanten.

Zeer binnenkort komt PitStop 2017 bij Enfocus uit met vele nieuwe features voor verpakkingen en groot formaat printen. Zie meer op www.isi.nl en de volgende nieuwsbrief.

Alwan Color Expertise

Bij Alwan Color Expertise, ISI’s partner in kleurbeheersing, zijn ook volop nieuwe software versies met veel nieuwe features. Alle producten ondersteunen de nieuwe ISO standaarden met materiaalvariaties en ‘scoring’

Alwan PrintStandardizer en PrintVerifier zijn beide uit als versie 6.0. met vereenvoudigde rapportages en de optionele mogelijkheid om meerkleuren ICC profielen te maken op basis van een eenvoudige controlestrip in productie. Deze innovatieve gepatenteerde technologie heet Hydra.

Daarnaast zijn PrintStandardizer en PrintVerifier nu ook uitgerust met Print Inspector, waarmee via een webbrowser de variaties in productie per pers of printer kunnen worden weergegeven.


« Ga terug naar het nieuws