blokkenmotief

Nieuws

31mei

Software upgrades van Alwan en Enfocus op een rij.

Enfocus Upgrades 2017

Switch2017 is nu geheel 64 bits en is daardoor nog bedrijfszekerder. Modulen als Client en WebServices zijn volledig herschreven. REST is nu de communicatie van zowel Switch Clients als andere Web Services. De nieuwe Switch PDF Review module maakt softproef mogelijk vanuit Switch in de Cloud.
Switch stuurt een mail met een link op basis van het plaatsen van het bestand in de Cloud. De gebruiker kan via de link bij de te controleren bestanden komen en heeft een keur aan PitStop check functionaliteiten. Ook kunnen PDF notities gemaakt worden. Als de klant zijn keuze heeft gemaakt voor goedkeuring of correcties, wordt het bestand automatisch door Switch verder geleidt.
PitStop Pro en PitStop Server 2017 hebben een nieuwe Module genaamd GeoMapper. Met GeoMapper kunnen delen van een PDF gepreflight worden. Vooral bij PDFs voor verpakkingen en andere onregelmatige vormen een zeer krachtige oplossing.

Alwan upgrades 2017

Alwan brengt één voor één versies 6.0 van haar beproefde ColorSuite modulen uit.
Alwan PrintStandardizer kan nu rapporten genereren per pers, naast per job of papiersoort
Ook is er nu de Hydra Profiling,een revolutionaire gepatenteerde manier om met een beperkte controle strip een volledig profiel te maken: sneller meten en sneller een goed resultaat!
Alwan PrintVerifier, de print en proefcontrole software ondersteunt nu naast de persrapportage ook Barbeiri meetapparatuur.
In de Alwan ColorHub is nu zowel de Hydra Profiling geïntegreerd als ook een mogelijkheid om bestanden die na behandeling een te grote DeltaE afwijking geven fout te melden.
Al met al een keur van nieuwe mogelijkheden, die we graag demonstreren en uitleggen tijdens de komende Campus op 16 juni. Mocht u zich nog niet opgegeven hebben dit kan via onderstaande knop:

 Inschrijven


« Ga terug naar het nieuws