blokkenmotief

Nieuws

20augustus

PeterPrint lovend over het gebruik van Controlboxx

“Het was lastig om een uploadmodule te vinden die voldoet aan onze wensen omdat we niet werken met standaardformaten zoals veel van onze collega drukkerijen. Daarom zijn we erg blij dat we samen met onze programmeurs de perfecte oplossing hebben gevonden in Controlboxx. Een meer geautomatiseerd systeem is voor ons essentieel om de snelle groei die we doormaken bij te houden. Ook voor onze klanten is het prettig, ze krijgen niet meer achteraf een berichtje wat er niet goed is aan het bestand maar kunnen dit live zien. Omdat we vooral leveren aan ontwerpers, reclamebureaus en offsetdrukkerijen heeft het voor hen weinig zin om uit te leggen wat afloop bijvoorbeeld precies is, maar is het des te belangrijker dat ze zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan het bestellen van drukwerk.” aldus Ferry Lammerts, eigenaar van PeterPrint.

PeterPrint is een online drukker die gespecialiseerd is in digitaal drukwerk. Geen standaard combinatievellen maar geheel op maat, zo hebben klanten vrije keuze in het formaat, papiersoorten, afwerking en ook aantallen. Daarnaast kan men erg eenvoudig meerdere ontwerpen tegelijk bestellen zonder hoge kosten, handig voor bijvoorbeeld verschillende namen op visitekaartjes. Bijkomend voordeel is dat er tot 50 x 70 cm digitaal gedrukt kan worden op de HP Indigo 10000.

Ferry Lammerts: “We zien dat het specialiseren op één productiemethode zijn vruchten afwerpt, er zijn al genoeg online drukkers die alles aanbieden van bidons tot flyers, dat willen wij juist niet. Daarnaast wordt de vraag naar kleine oplages en hele korte levertijden steeds groter, wat perfect aansluit bij digitaal drukken. Iedereen kent de standaard A5 flyertjes op glanzend papier in standaardoplages inmiddels wel, maatwerk is in mijn ogen erg belangrijk en dat is waar we ons bij PeterPrint dan ook op richten.” 


« Ga terug naar het nieuws