blokkenmotief

Nieuws

22mei

Optimale integratie: ISI Connect Live!

Binnen ISI publishing innovators werken we continue aan verbetering van de integratie met andere systemen. Een voorbeeld daarvan is ISI Connect Live. Binnen ISI Connect kunnen we met diverse systemen communiceren waaronder MIS systemen, inkoop systemen en webshops van derden. De kracht van ISI Connect is de open structuur: We kunnen eenvoudig aanpassingen maken voor een specifieke situatie waardoor er bijna altijd een oplossing is voor allerhande vraagstukken. 

Voorbeeld: voor een klant hebben we een volledig live koppeling gemaakt met Multipress. Klantgegevens worden opgehaald en de bijbehorende artikelen worden automatisch aangemaakt in onze webshop. De voorraad wordt live bijgehouden en als er een bestelling geplaatst wordt, schieten we automatisch de order weer in in Multipress. Zo worden handmatige acties tot een minimum beperkt en is de integriteit van de data gewaarborgd. 

Meer informatie?
Nieuwsgierig wat we voor u kunnen beteken met ISI Connect? Neem contact op met Theo van den Broek of Menno Mooy. Mail naar info@isi.nl of bel naar 088 - 177 77 77.


« Ga terug naar het nieuws