blokkenmotief

Nieuws

2maart

ISI presenteert web-to-print innovaties in Gorinchem

Tijdens de Grafische Vakbeurs in Gorinchem op 14, 15 en 16 maart zal ISI publishing innovators een groot aantal innovaties tonen op het gebied van web-to-print, workflow automatisering en kleurstandaardisatie.

 

Web-to-print

ISI heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan haar totaaloplossing Docuboxx. Docuboxx is dé web-to-print oplossing voor het beheren, bewerken, goedkeuren en bestellen van drukwerk en kent twee toepassingsgebieden.

Docuboxx Webshop

Voor grafische dienstverleners heeft ISI Docuboxx Webshop 3.0 uitgebracht. Docuboxx Webshop is een volledige e-commerce oplossing, speciaal toegesneden op grafische toepassingen. De nieuwe versie is voorzien van talloze verbeteringen op het gebied van snelheid, prijscalculaties en aanlevering van bestanden. Verder heeft de webshop een volledig nieuw responsive design.

De Controlboxx en Designer zijn daarnaast geoptimaliseerd voor grote bestanden en meerdere ontwerpen, specifiek voor sign toepassingen.

Docuboxx Brandportal

Speciaal voor merkeigenaren en franchise/retail organisaties heeft ISI Docuboxx Brandportal 3.0 uitgebracht. Dit is de meest uitgebreide toepassing om uw huisstijl in te richten, te beheren en om documenten te bestellen. Naast het nieuw responsive design is ook hier de snelheid sterk verbeterd, de opmaak van documenten gaat tot wel 4x sneller! Daarnaast is een nieuwe beeldbank toegevoegd die uw gebruikers beelden en documenten makkelijk laat beheren, delen en gebruiken.

Het nieuwe partnermodel geeft grafische dienstverleners meer mogelijkheden om (samen met ISI) klanten te bedienen en op te schuiven in de waardeketen.

Workflow automatisering

Op het gebied van workflow automatisering toont ISI de laatste innovaties. Samen met partner Enfocus is er een demonstratie van de toepassingsmogelijkheden van het recent gelanceerde Switch 2017. Hier wordt onder andere een PDF Review module voor online softproofing getoond en verdere uitbreiding van webtechnologie voor aanleveren en verwerken van bestanden.

Kleurstandaardisatie
Al jaren werkt ISI publishing innovators samen met preferred partner Alwan. Tijdens de beurs is er een uitgebreide demonstratie van het genereren van kleurprofielen en ‘closed loop’ kalibratie voor het eenvoudig maken van uw kleurstandaardisatie.

Bezoek aan de Grafische Vakbeurs

ISI publishing innovators demonstreert  bovenstaande oplossingen tijdens de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign van 14-16 maart op stand B.111. U bent van harte uitgenodigd!

Wilt u een afspraak maken met een van de medewerkers van ISI voor een specifieke demo, stuurt u dan een e-mail naar info@isi.nl of bel met  088 - 177 77 77.


« Ga terug naar het nieuws