blokkenmotief

Nieuws

4april

ISI lanceert geheel vernieuwd Docuboxx platform.

Op het gebied van web-to-print zijn er grote ontwikkelingen geweest. Recent zijn we gestart met het uitrollen van onze nieuwste versie van Docuboxx. De eerste klanten maken inmiddels gebruik van de Docuboxx Webshop 3.0 of Docuboxx Brandportal 3.0, allemaal met een zeer positieve ervaring!

Beide portals zijn geheel responsive en voorzien van een nieuw en fris design. De website van Docuboxx kon hierbij niet achterblijven. Ook die is compleet vernieuwd.

Docuboxx Webshop 3.0

Voor grafische dienstverleners heeft ISI Docuboxx Webshop 3.0 uitgebracht. Docuboxx Webshop is een volledige e-commerce oplossing, speciaal toegesneden op de grafische industrie. De nieuwe versie is voorzien van talloze verbeteringen op het gebied van snelheid, prijscalculaties en aanlevering van bestanden. Verder heeft de webshop een volledig nieuw responsive design.

De Controlboxx en Designer zijn daarnaast geoptimaliseerd voor grote bestanden en meerdere ontwerpen, specifiek voor signtoepassingen.

Docuboxx Brandportal 3.0

Speciaal voor merkeigenaren en franchise/retail organisaties heeft ISI Docuboxx Brandportal 3.0 ontwikkeld. Dit is de meest complete toepassing om uw huisstijl in te richten, te beheren en om documenten te bestellen. Naast het nieuw responsive design is ook hier de snelheid sterk verbeterd, de opmaak van documenten gaat tot wel 4x sneller! Daarnaast is een nieuwe beeldbank toegevoegd die uw gebruikers beelden en documenten makkelijk laat beheren, delen en gebruiken.

Ons nieuwe partnermodel geeft grafische dienstverleners meer mogelijkheden om (samen met ISI) klanten te bedienen en op te schuiven in de waardeketen.


« Ga terug naar het nieuws