blokkenmotief

Nieuws

25mei

ISI en DRUPA2016

DRUPA2016 in Düsseldorf is voor grafische producten dé belangrijkste beurs.

Tijdens haar bestaan (vanaf 2000) is ISI op DRUPA actief. Met een eigen stand of bij partners als Alwan ColorExpertise, Screen en/of Enfocus.
Ook bij deze DRUPA editie - van 31 mei tot en met 10 juni - zullen weer diverse grafische innovaties gedemonstreerd worden. ISI is aanwezig in het Innovation Park in Hal 7 / Stand C17 bij Alwan ColorExpertise of - op verzoek - bij Enfocus Hal 8B / Stand A23. Wilt u een overzicht van alle DRUPA innovaties bij onze partners, kom dan bij ons langs of maak een afspraak met Menno.Mooy@ISI.nl.

Een greep uit de innovaties van onze partners:
Alwan ColorExpertise:
Het grootste nieuws is dat Alwan ColorHub 6.0 - de meest dynamische color server - en Alwan PrintStandardizer 6.0 – dynamische druk- en printstandaardisatie - beide ICC profielen gaan generen. Bovendien kunnen deze producten browser gestuurd en gevolgd worden en zullen er Cloud ontwikkelingen gedemonstreerd worden.
Alwan heeft een aantal speciale DRUPA2016 aanbiedingen, informeer hiervoor bij ons.

Enfocus Software: 
Enfocus gaat met Switch ook richting de browser. Belangrijkste ontwikkeling is dat de gebruiker via een internet portaal met deze software kan gaan werken. Met PitStop Server zijn er diverse ontwikkelingen richting PDF en groot formaat printen en de controle en voorbereiding voor de productie hiervan.

Enfocus heeft een aantal speciale DRUPA2016 aanbiedingen. Wij attenderen u op een interessant aanbod voor gebruikers van oude (versie 10 en eerder) PitStop Pro en Server versies. Een voordelige upgrade naar versie 13u2 is nu tijdelijk mogelijk!
Zie voor meer nieuws: https://www.enfocus.com/en/drupa-2016/our-promotions
Hierover kunnen wij u natuurlijk ook informeren!

ISI’s web-to-print software
Op verzoek demonsteren wij graag ISI’s Docuboxx familie van web-to-print software en kunnen u alles vertellen over de huidige ontwikkelingen, speciaal op dit gebied  van online aanleveren en controleren van bestanden.

Andere ISI partners; Quite Imposing, Ultimate Impostrip, EFI Metrix en TiliaLabs Phoenix zullen hun speciale voordelen op het gebied van (automatische) impositie en veloptimalisatie demonsteren. 


« Ga terug naar het nieuws