blokkenmotief

Nieuws

10mei

ISI Campus Webshop 3.0 wat is er nieuw.

Vrijdag 21 april vond onze eerste Campus van 2017 plaats. Het thema van deze Campus was Webshop 3.0.  Iedereen die aanwezig was, willen we via deze weg bedanken voor zijn of haar inbreng.

Door de interactieve opzet werden onderling ervaringen uitgewisseld wat zowel voor de deelnemers als voor ISI interessante inzichten opleverde.

Wij hebben de deelnemers bijgepraat over de ontwikkelingen die wij recent hebben doorgevoerd op het Docuboxx platform.

 Een aantal belangrijke ontwikkelingen delen we via deze weg ook graag met u.

Lees meer (link naar uitgebreid nieuwsbericht over web-to-print)

Hybride oplossing:

Onze portal wordt steeds vaker als brandportal toegepast, we hebben bij Docuboxx 3.0 gekozen voor een hybride opzet. Waardoor we nu voor beide toepassingen een oplossing kunnen bieden.

SSO:

Nieuw is de mogelijkheid van single sign on. Met deze techniek kunt u naadloos wisselen tussen de voorkant (portal/webshop) en de achterkant (backoffice) van Docuboxx. Deze techniek maakt integratie binnen SSO omgevingen bij klanten mogelijk, waardoor na het inloggen op het bedrijfsnetwerk de front en backoffice van Docuboxx ook benaderbaar zijn.

Responsive:

De nieuwe Docuboxx omgeving is volledig responsive, dus ook op een mobiele telefoon of tablet kunnen uw klanten hun bestellingen plaatsen. Hiermee is de webshop/portal van Docuboxx goed inzetbaar als uw standaard website.

Snelheid:

De snelheid van de verschillende Docuboxx modules is sterk verbeterd, ook hebben we aanpassingen gedaan in de gebruikerservaringen als het gaat om laadtijden bij grote bestanden.

API:

Wij beschikken in de nieuwe Docuboxx omgeving over een API koppeling waardoor het koppelen met externe systemen sterk is vereenvoudigd.


« Ga terug naar het nieuws