blokkenmotief

Nieuws

16juni

ISI Campus van 12 juni over bestandsaanlevering en -controle in de Cloud, een succes!

Afgelopen vrijdag was er bij ISI weer een prima bezochte Campus.
Het onderwerp bestandsaanlevering en -controle leeft duidelijk onder de ISI relaties.
Theo van den Broek en Menno Mooy omschreven en demonstreerden de verschillende mogelijkheden van aanlevering, controle en koppeling met orders. Ook werden de voor- en nadelen van alle mogelijkheden uitgediept.

ISI heeft tijdens deze Campus ISItransfer gelanceerd. ISItransfer is een Cloud oplossing om de gehele bestandsaanlevering en -controle op basis van de bestellingen en orders af te wikkelen.
Gebruikers krijgen na het aanmaken van een bestelling een mail waarin ze uitgenodigd worden om via een browserlink het bestand te uploaden. Na controle, aanpassing en goedkeuring, worden de verschillende statussen doorgegeven aan het bestelsysteem.
Deze browserlink kan ook aan derden worden gestuurd, bijvoorbeeld wanneer een DTP studio dit voor de klant doet.


Orderbegeleiders hebben bij ISItransfer een constant overzicht van alle bestellingen en de daarbij behorende aanleveringen, proefcycli en goedkeuring. Orderbegeleiders en klanten kunnen de bestanden ook zelf aan de bestellingen toevoegen en klanten kunnen hun eigen documenten online beheren.

Ook kan het systeem orders met goedgekeurde bestanden direct op ‘in productie’ zetten.
Door middel van een OrderXML of JDF kan het goedgekeurde bestand naar de betreffende printer of CTP workflow gestuurd worden.

Doordat alle bestandsafhandelingen in ‘de Cloud’ gebeuren, is er een minimale druk op de IT infrastructuur bij het productiebedrijf en de klant met maximale mogelijkheden.

De volgende campus is gepland op 11 september, programma volgt.

 


« Ga terug naar het nieuws