blokkenmotief

Nieuws

1maart

Docuboxx 3.0: geheel vernieuwd!

 De grafische branche is volop in ontwikkeling, en ISI ontwikkeld mee. tijdens de Grafische Vakbeurs lanceren wij onze geheel vernieuwde Docuboxx 3.0 oplossingen. Docuboxx Webshop is er voor de grafische en signbedrijven, daarnaast is er Docuboxx Brandportal voor merkeigenaren die meer grip willen op het gebruik van hun huisstijl.

Het nieuwe partner model geeft grafische dienstverleners meer mogelijkheden om (samen met ISI) hun klanten te bedienen en op te schuiven in de waardeketen.

 Docuboxx Webshop 3.0

Met de Docuboxx webshop profiteert u van een volledige e-commerce oplossing, speciaal toegesneden op u als grafische dienstverlener.

De nieuwe versie is, naast een volledig nieuw, responsive design, ook voorzien van talloze verbeteringen op het gebied van snelheid, prijscalculaties en aanlevering van bestanden.

De module Controlboxx/Designer is daarnaast geoptimaliseerd voor grote bestanden en meerdere ontwerpen, specifiek voor sign toepassingen.

                            

Docuboxx Webshop

Wilt u uw klanten ook een optimale bestelbeleving meegeven op uw website? Informeer dan naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neem contact op >>

 Docuboxx Brandportal 3.0

Docuboxx Brandportal

Om het maximale uit uw huisstijl te halen is het belangrijk dat iedere medewerker binnen uw bedrijf uw huisstijl op dezelfde manier toepast. Voor veel organisaties is het grip krijgen en houden op een consistente toepassing van de huisstijl een uitdaging. Met de Docuboxx brandportal lost u dit eenvoudig op.

Naast het nieuw responsive design is ook hier de snelheid sterk verbeterd, de opmaak van documenten gaat tot 4x sneller! Daarnaast is een nieuwe beeldbank toegevoegd die uw gebruikers beelden en documenten makkelijk laat beheren, delen en gebruiken.

Bent u ook op zoek naar meer consistentie in de toepassing van uw huisstijl? Informeer dan naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neem contact op >>


« Ga terug naar het nieuws