blokkenmotief

Nieuws

26mei

3 en 4 juni 2014: ISI op Open Huis van Compri

Op dinsdag 3 en woensdag 4 juni 2014 staat ISI publishing innovators als partner op het Open Huis van Compri. Samen met een groot aantal andere bedrijven die deelnemen tonen wij hoe u een betere grip en meer controle kunt krijgen op uw complete workflow. Beide dagen zullen wij demonstraties geven van onze software en diensten. Voor web-to-print, pdf-controle en backofficeautomatisering bent u bij ons aan het juiste adres!

ISI publishing innovators en Xgram
Docuboxx kan op verschillende manieren geïntegreerd worden met Xgram, via het Xgram bestelportaal of vanuit de ISI Webshop/Bestelportaal (Portal) via het inschieten van VDataorders. Dezelfde wijze van integreren kan met Controlboxx. Dit maakt het aanleveren van bestanden, geïntegreerd met uw backoffice oplossingen, een stuk eenvoudiger. Met Fileboxx, gebaseerd op o.a. Enfocus en Alwan oplossingen, kunnen in de verwerking alle controles en (kleur-)aanpassingen worden gerealiseerd.


Inschrijven en meer informatie
Bent u benieuwd wat ISI voor u kan betekenen voor uw bedrijf? Kom langs op het Compri Open Huis op 3 en 4 juni. Inschrijven en meer informatie? http://www.compri.nl/openhuis/.


« Ga terug naar het nieuws