blokkenmotief
/cms_nl/uploads/images/introafbeeldingen/intro-nieuws.jpg

ISI nieuws

Wilt u helemaal op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen binnen ISI of in de branche? Wij delen hier onze updates met u met onderwerpen als nieuwe features in onze software, ISI Campus, op welke beurzen wij staan en wat de laatste ontwikkelingen van onze partners zijn. Wilt u helemaal niks missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief: ISI Informeert. Dan krijgt u automatisch onze updates toegestuurd.

Nieuws

28juni

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek zijn binnen.

De afgelopen periode hebben we een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de gebruikers van onze helpdesk.

De informatie uit dit onderzoek helpt ons bij het maken van plannen voor de toekomst.

We zullen dit onderzoek regelmatig (max. tweemaal per jaar) herhalen om vast te kunnen stellen of genomen maatregelen effect hebben.

Met een response van bijna 20% zijn we dan ook erg blij! De resultaten geven ons een goed beeld en natuurlijk ook een aantal actiepunten om aan te werken.

lees meer »

8februari

Campus agenda 2019 bekend

Ook in 2019 organiseren wij weer een aantal campussen. De eerste data zijn bekend. Noteer ze vast in je agenda!

Vrijdag 10 mei - Campus productie automatisering
Vrijdag 7 juni - Campus webportals

lees meer »

16juni

Nieuwe release FotoWare, versie 8.0

Vanaf mei is er een update beschikbaar voor FotoStation 8.0, FotoWeb 8.0 en Index Manager 8.0.
Deze release is, na een jarenlange ontwikkelfase, volledig vernieuwd en gebaseerd op de laatste webtechnieken. Naast functionele en visuele aanpassingen zijn ook de integratiemogelijkheden met andere systemen sterk verbeterd, iets dat vanuit ISI direct ondersteund wordt.

lees meer »

12juni

Campus 12 juni 2015: Bestandscontrole in de Cloud

Introductie ISI Transfer, een modulair bestandsaanleverportaal

ISI Transfer vervangt aanlevermethoden als e-mail, FTP, Dropbox, WeTransfer en regelt bestandsaanleveringen voor meer dan alleen PDF.
Het biedt één centrale plek waar ordergegevens van MIS of webshop samen komen met de aan te leveren bestanden, hun controle en proefafhandeling.

lees meer »

16oktober

Campus 16 oktober: Data Publishing

Database Publishing kwam op in de jaren ’90. Er is de laatste jaren wat minder aandacht voor dit fenomeen, maar ISI is betrokken bij een aantal projecten waarin Database Publishing, met of zonder web-to-print aanpassingen, wordt toegepast.

Data Publishing is het vervolg op Database Publishing waarbij verschillende bronnen als
data gezien en toegepast kunnen worden. Door deze vervolgstap zijn we in staat meer
dynamiek in de presentatie van de gegevens toe te passen.
Het traditionele ‘eentonige’ karakter van Database Publishing wordt hiermee overwonnen.

lees meer »

18februari

ISI Infodagen: het programma is bekend!

Het komt al snel dichterbij: de ISI Infodagen! Op 13 en 14 maart organiseren wij twee dagen met mini Campussen, workshops en demo’s van onze producten. Wij verwelkomen u om u geheel vrijblijvend te informeren over onze producten en om samen met onze experts een passende oplossing voor uw bedrijf te vinden. Lees snel verder voor het programma van de Infodagen!

lees meer »

1maart

Docuboxx 3.0: geheel vernieuwd!

De grafische branche is volop in ontwikkeling, en ISI ontwikkelt mee. Tijdens de Grafische Vakbeurs lanceren wij onze geheel vernieuwde Docuboxx 3.0 oplossingen. Docuboxx Webshop is er voor de grafische en signbedrijven, daarnaast is er Docuboxx Brandportal voor merkeigenaren die meer grip willen op het gebruik van hun huisstijl.

Het nieuwe partner model geeft grafische dienstverleners meer mogelijkheden om (samen met ISI) hun klanten te bedienen en op te schuiven in de waardeketen.

lees meer »

2maart

ISI presenteert web-to-print innovaties in Gorinchem

Tijdens de Grafische Vakbeurs in Gorinchem op 14, 15 en 16 maart zal ISI publishing innovators een groot aantal innovaties tonen op het gebied van web-to-print, workflow automatisering en kleurstandaardisatie.

lees meer »

1februari

ISI Campus 26 februari: Grootformaat print automatisering groot succes

Vrijdag 26 februari j.l. hield ISI weer zijn Campus. Het thema automatisering in grootformaat printen was aantrekkelijk voor de bezoekers. Het gehele proces van bestelling tot en met printen werd toegelicht door Theo van den Broek en Menno Mooy.
Vooral het verminderen van handelingen per order, online- en inline bestandscontrole en kwaliteitsbeheersing in kleur trok de aandacht.

lees meer »

11maart

ISI Campus 4 april 2014: Metrix in de backoffice automatisering

Vrijdag 4 april 2014 staat weer een editie van de ISI Campus gepland. Ditmaal met het onderwerp ’Metrix in de backoffice automatisering’. Lees verder voor het programma en inschrijfmogelijkheden.

lees meer »

12maart

Extra ISI Campus op 11 april 2014: bestelportaal in de organisatie

Op vrijdag 11 april 2014 wordt een extra editie van de ISI Campus georganiseerd. Het onderwerp is ’bestelportaal in de organisatie’. Ook nieuwe features van Docuboxx zullen gepresenteerd worden. Benieuwd naar het programma? Lees snel verder!

lees meer »

1februari

ISI Campus 26 februari 2016: Grootformaat print automatisering

De eerste ISI Campus van 2016, op 26 februari in ons kantoor in Ede, gaat over het efficiënter maken van het complete proces van grootformaat printen.
Grootformaat printen heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld ten koste van zeefdruk en offset.
Door de flexibiliteit van materialen en het inkjetprinten zijn de toepassingen haast oneindig.

Door de sterke groei van het aantal opdrachten wordt het efficiënt produceren steeds belangrijker. Of de oplage 1 is of 1000, dezelfde handelingen zijn nodig qua bestellen, orderinvoer en bestandsafhandeling.
ISI publishing innovators heeft jarenlange ervaring met het optimaliseren van workflow voor grootformaat drukken en printen. Dit zowel bij het bestellen, het uploaden en controleren van bestanden, als het aansturen van productie met de juiste kleurstandaardisatie en productieoptimalisatie.

lees meer »

16februari

ISI demonstreert Web-to-Print op Grafische Vakbeurs Gorinchem

Van 10-12 maart demonstreert ISI zijn Web-to-Print innnovaties op stand 152 tijdens Grafische Vakbeurs Gorinchem. Al meer dan 10 jaar innoveert ISI met webportal oplossingen het volledige publishing proces. 

lees meer »

13maart

ISI met Alwan Color op de IPEX 2014 in Londen

Dit jaar is ISI aanwezig op de IPEX 2014 in Londen (24-29 maart). Samen met Digital Information en Alwan Color Expertise presenteren zij de laatste ontwikkelingen in kleurstandaardisatie en persaansturing. Lees hier meer informatie over de IPEX, Alwan en demomogelijkheden.

lees meer »

10februari

Vakdag Print & Sign groot succes!

Woensdag 8 februari vond de Vakdag Sign plaats. Ook ISI was er dit jaar weer bij. Dit jaar voor het eerst als standhouder samen met partner Enfocus. 
zowel op de stand als op de beursvloer zijn bestaande contacten aangehaald en nieuwe contacten gelegd.

Op onze stand hebben we bestaande en nieuwe relaties kunnen laten zien op welke wijze wij de gehele web-to-print keten efficienter kunnen inrichten met als doel een verhoging van de effectiviteit en een verlaging van het aantal fouten.

Mocht u ons gemist hebben op de vakdag, dan zien we u natuurlijk graag op de Grafische Vakbeurs 14-16 maart! 

logo_Vakdag

lees meer »

23maart

ISI met succes op Grafische Vakbeurs Gorinchem 2015


Tijdens de Grafische Vakbeurs Gorinchem demonstreerde het ISI Team
aan de vele bezoekers de innovatieve oplossingen voor Marketing Proces Optimalisatie.
 Vooral de Docuboxx Portal en Fileboxx oplossingen trokken de aandacht.

lees meer »

27maart

Tilia Labs Griffin, software voor Groot Formaat verzameld printen genomineerd voor innovatie award tijdens Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign 2017.

Tijdens de Grafische Vakbeurs en de Vakbeurs Sign die afgelopen 14-16 maart plaatsvonden in Gorinchem werden door een deskundige vakjury bestaande uit Marco den Engelsman (Blokboek), Herman Hartman (SignPro) en Peter Luit (PrintmediaNieuws) de genomineerden voor de CMBO Innovatie award 2017 bekend gemaakt.

 

ISI werd met Tilia Labs Griffin genomineerd voor deze award. Als reseller van deze software demonstreerde ISI tijdens de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign deze innovatieve Layout software voor grootformaat printen.

 

De software is in staat om geheel zelfstandig de beste layout voor drukvel, - plaat of -rol te bepalen door alle mogelijke samenstellingen voor u door te rekenen. U bepaalt vervolgens welke layout er uiteindelijk geprint gaat worden.

 

Heeft u ons gemist tijdens de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om uw persoonlijke demonstratie te plannen.

lees meer »

26januari

Professional Services: Het nieuwe team van ISI publishing innovators

Om aan de groeiende vraag naar dienstverlening aan onze klanten te voldoen, heeft ISI de structuur van de organisatie gewijzigd en de afdeling Professional Services geïntroduceerd.
 
Binnen Professional Services kunt u terecht voor alle diensten die betrekking hebben op ISI producten en toepassingen. De aangeboden diensten zijn zeer divers, u kunt daarbij denken aan het inrichten van een template tot het turn-key opleveren van een complete database publishing oplossing.
 
Wat betekent het voor u?
U kunt met alle vraagstukken met betrekking tot web-to-print, opmaak- en productieautomatisering en colormanagement terecht bij één loket. Afhankelijk van de vraagstelling starten wij met een consultancy traject of komen we gelijk tot pragmatische en effectieve oplossingen.
 

lees meer »

13februari

ISI presenteerd geheel vernieuwde Webshop 3.0 op grafische vakbeurs 14-16 maart.

14 tot en met 16 maart vind de tweejaarlijkse grafische vakbeurs plaats. ISI zal net als voorgaande edities aanwezig zijn met een stand.

Op onze stand (B-111) presenteren wij onder andere onze geheel vernieuwde webshop 3.0. We nemen u aan de hand van een aantal scenario’s mee in de mogelijkheden van onze web-to-print oplossingen. Ook op het gebied van Alwan kleur beheersing en Enfocus workflow automatisering  praten we u weer helemaal bij!.

 Bent u benieuwd hoe de oplossingen van ISI u kunnen helpen? wij demonstreren het u graag op onze stand! Mocht u nu al meer willen weten dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

lees meer »

4april

ISI Campus 21 april 2017: Webshop 3.0

Graag nodigen wij u uit voor de eerste ISI Campus van 2017.
Deze Campus, die plaatsvind op 21 april aanstaande zal in het teken staan van e-commerce. Tijdens deze Campus gaan we dieper in op de mogelijkheden van de geheel vernieuwde Docuboxx Webshop 3.0 voor uw organisatie.

lees meer »

5april

Aanmelding voor de campus van 20 april geopend!

Graag nodigen wij u uit voor de volgende campus op vrijdag 20 april.
Het thema van de komende campus is "productie workflow automatisering".
Op het gebied van productie workflow automatisering is veel nieuws te melden. 
Enfocus Switch wordt steeds meer gebruikt als integratie tool. Een mooi voorbeeld is Griffin van Tilia labs. Deze vormoptimalisatie software is beschikbaar als handmatige en als Appstore gebaseerde variant. 

Daarnaast heeft Enfocus een nieuwe versie 2018 gelanceerd van Switch, en ook PitStop 2018 komt er aan!

Wat kunt u verwachten van deze nieuwe versies en hoe kunt u nog meer uit uw productie workflow halen? 
Op deze vragen geven wij u graag antwoord tijdens de ISI Campus van 20 april aanstaande.

Nieuwsgierig geworden? Meldt u dan snel aan!

 

 

lees meer »

4april

Vernieuwingen op het gebied van workflow automatisering en kleurbeheer

Op het gebied van workflow automatisering en kleurbeheer is er veel nieuws te melden.

ISI automatiseert de workflow zowel van klant naar producent als bij de grafische producent zelf.

Een van onze leveranciers van grafische automatisering is Enfocus; met Switch 2017 is het platform nu volledig 64 bits en is webgebaseerde interactie toegevoegd.

lees meer »

30januari

Nieuwe softwareversies van onze partners Enfocus, Alwan, TiliaLab en EfI Metrix.

De software partners van ISI hebben recent nieuwe versies van hun software gelanceerd.
Mocht u hierover vragen hebben of hulp bij het upgraden wensen dan kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling professional services!
 
Wanneer u een geldig software supportcontract heeft zijn updates en upgrades inbegrepen in uw licentiekosten.
Hulp op afstand bij upgraden of updaten van uw software is ook zonder kosten.
Wilt u gebruik maken van assistentie bij u op locatie? Ook dat is mogelijk, in dat geval brengen wij reiskosten en uren in rekening. 

Wist u dat wij voor een migratie naar een ander computer platform wij een 30 dagen test licentie kunnen verstrekken voor klanten met een software support contract?

lees meer »

4april

ISI lanceert geheel vernieuwd Docuboxx platform.

Op het gebied van web-to-print zijn er grote ontwikkelingen geweest. Recent zijn we gestart met het uitrollen van onze nieuwste versie van Docuboxx. De eerste klanten maken inmiddels gebruik van de Docuboxx Webshop 3.0 of Docuboxx Brandportal 3.0, allemaal met een zeer positieve ervaring!

Beide portals zijn geheel responsive en voorzien van een nieuw en fris design. De website van Docuboxx kon hierbij niet achterblijven. Ook die is compleet vernieuwd.

lees meer »

7februari

Nieuwe software versies, OSX Mojave support en Maintenance contract

ISI’s partners brengen regelmatig nieuwe softwareversies uit. Upgrades hebben nieuwe functionaliteit, updates zijn meestal bugfixes of kleine aanpassingen.


Relaties met Software Maintenance (onderhouds-) contract of URTS, krijgen van leveranciers steeds vaker direct een uitnodiging voor de update of upgrade. Echter direct upgraden kan problemen geven. Bij ISI worden zoveel mogelijk de versies getest op verschillende OS en met combinaties zoals die gebruikt worden. Vandaar dat wij vaak wat later zijn met de aankondigingen.

 

lees meer »

19april

Software releases van Enfocus en Alwan: wat is er nieuw?

Zowel Enfocus als Alwan komen met nieuwe versies van hun software.
Klanten met een software support contract profiteren automatisch van deze updates. Gebruikers zonder supportcontract kunnen uiteraard upgraden.

 

We hebben de voordelen van de beide updates voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!

lees meer »

14april

ISI in het nieuws

In de nieuwsbrief van Graficus op vrijdag 11 april 2014 stond een artikel over ISI en Alwan CMYK Optimizer. Lees snel verder voor meer details over het artikel.

lees meer »

16april

Ontwerp je eigen Libelle met onze Docuboxx software

Libelle is een speciale samenwerking aangegaan met ISI’s klant MagazinePlaza voor hun jubileumcampagne. Benieuwd wat deze speciale samenwerking inhoudt? Lees snel verder!

lees meer »

18april

ISI Campus 9 april 2014 marketingportal gebruik in de retail

Op vrijdag 11 april organiseren wij weer een ISI Campus. Deze Campus is primair bedoeld voor medewerkers van retailorganisaties. Bent u verantwoordelijk voor de marketing binnen uw organisatie? Dan kunt u tijdens deze Campus de mogelijkheden van Docuboxx ontdekken. Lees verder voor het programma.

lees meer »

23april

Partner Enfocus lanceert nieuwe Switch 2018

Enfocus komt binnen een maand met twee 2018 upgrades voor Switch en PitStop.
Eerst is Switch 2018 aan de beurt, deze werd 23 maart vrijgegeven en PitStop 25 april. Veel van de nieuwe functies worden door de eerste gebruikers met lof onthaald!

 

 

lees meer »

24april

Alwan lanceert nieuwe mogelijkheden

Alwan heeft in 2013 veel ontwikkelingen doorgemaakt. Alle producten werken nu zowel onder Windows als OSX. Voor de eerste helft in 2014 staan er nieuwe versies op uitkomen van Alwan ColorHub (voorheen CMYK Optimizer), Alwan PrintVerifier en Alwan PrintStandardizer met heel veel toegevoegde functies. 

lees meer »

24april

PitStop productiever

Enfocus heeft met de update 2 van PitStop Server (en Pro) een groot aantal nieuwe features en een hogere snelheid onder Windows gerealiseerd. Beide ondersteunen beeldbewerking, downloaden van missende fonts en nieuwe standaard action lists. Lees verder voor meer details.

lees meer »

10mei

ISI Campus Webshop 3.0 wat is er nieuw.

Vrijdag 21 april vond onze eerste Campus van 2017 plaats. Het thema van deze Campus was Webshop 3.0.  Iedereen die aanwezig was, willen we via deze weg bedanken voor zijn of haar inbreng.

Door de interactieve opzet werden onderling ervaringen uitgewisseld wat zowel voor de deelnemers als voor ISI interessante inzichten opleverde.

Wij hebben de deelnemers bijgepraat over de ontwikkelingen die wij recent hebben doorgevoerd op het Docuboxx platform.

Een aantal belangrijke ontwikkelingen delen we via deze weg ook graag met u.

lees meer »

10mei

Nieuws vanuit Enfocus

Onze partner Enfocus heeft in april nieuwe releases voor PitStop 2017 vrijgegeven.
Ook is er een nieuwe Switch PDF Review module gelanceerd!

lees meer »

25mei

ISI en DRUPA2016

DRUPA2016 in Düsseldorf is voor grafische producten dé belangrijkste beurs.

Tijdens haar bestaan (vanaf 2000) is ISI op DRUPA actief. Met een eigen stand of bij partners als Alwan ColorExpertise, Screen en/of Enfocus.
Ook bij deze DRUPA editie - van 31 mei tot en met 10 juni - zullen weer diverse grafische innovaties gedemonstreerd worden. ISI is aanwezig in het Innovation Park in Hal 7 / Stand C17 bij Alwan ColorExpertise of - op verzoek - bij Enfocus Hal 8B / Stand A23. Wilt u een overzicht van alle DRUPA innovaties bij onze partners, kom dan bij ons langs of maak een afspraak met Menno.Mooy@ISI.nl.

lees meer »

25mei

ISI heeft het ISO/IEC 27001 certificaat behaald!

Om klanten zekerheid te geven rond de manier waarop ISI omgaat met verwerken, bewerken, beheren en opslag van data, zijn de procedures van ISO/IEC 27001 ingevoerd.

Voor ISI is het uiterst belangrijk dat klanten volledig kunnen vertrouwen op onze professionele diensten op dit gebied. Hierdoor kunnen ISI’s klanten en hun relaties, er vanuit gaan dat met hun (vertrouwelijke) informatie en data op de juiste manier wordt omgegaan.

lees meer »

20mei

Nu nog gunstige upgrade voor Adobe Creative Cloud

30 mei eindigt de speciale actie van Adobe voor Creative Cloud voor Teams upgrade. Wilt u nog overstappen op Adobe Creative Cloud? Benieuws naar de voordelen voor u? Lees verder voor meer informatie.

lees meer »

22mei

Optimale integratie: ISI Connect Live!

Binnen ISI publishing innovators werken we continue aan verbetering van de integratie met andere systemen. Een voorbeeld daarvan is ISI Connect Live.

lees meer »

23mei

ISI Campus 13 juni 2014: kleurstandaardisatie en Multichromi

Op vrijdag 13 juni 2014 organiseren wij weer een ISI Campus editie. Ditmaal met het onderwerp: ’kleurstandaardisatie met Multichromi’. Meer informatie? Lees snel verder!

lees meer »

26mei

3 en 4 juni 2014: ISI op Open Huis van Compri

Op dinsdag 3 en woensdag 4 juni 2014 staat ISI publishing innovators als partner op het Open Huis van Compri. Bent u benieuwd wat ISI op deze dagen zal demonstreren en wat de voordelen voor u zijn? Lees verder voor meer informatie.

lees meer »

27mei

ISI benoemd tot Enfocus Platinium Partner!

Sinds 15 mei zijn Enfocus en ISI publishing innovators overeengekomen om als Platinium Partner de activiteiten rond Enfocus producten te intensiveren.

lees meer »

31mei

Software upgrades van Alwan en Enfocus op een rij.

Vanaf het begin van 2017 zijn Enfocus en Alwan uiterst druk met het uitbrengen van upgrades.
Enfocus met Switch en PitStop en een nieuwe PDF Review cloud functie.
Alwan upgrade een voor een zijn ColorSuite modulen, eerst PrintStandardizer en PrintVerifier maar nu staat ook Alwan ColorHub op uitkomen.
Allen hebben interessante toevoegingen....

lees meer »

31mei

Meer snelheid en bredere toepassingen met Docuboxx Generator.

Gelijktijdig met onze Webshop 3.0 is ook de Generator voorzien van nieuwe features én meer snelheid. Zo is er een veldwaarde geheugen toegevoegd waarbij de gebruiker eerdere ingevulde waardes van een invulveld terugkrijgt. Erg handig wanneer je een poster, uitnodiging en badge maakt met dezelfde gegevens. Dit werkt ook voor afbeeldingen en keuzelijsten. Daarnaast is het nu mogelijk om op basis van een invulveld pagina’s aan- en uit te zetten. Hiermee kunnen complexere documenten gemaakt worden zonder flexibiliteit in te leveren.

lees meer »

8juni

ISI’s PDF specialist Menno Mooy bespreekt tijdens de jaarlijkse update over grafische standaardisatie van het CMBO de GWG 2015 PDF-specificaties.

 

ISI’s PDF specialist Menno Mooy zal tijdens de jaarlijkse update over grafische standaardisatie op 15 juni aanstaande bij GOC in Veenendaal een presentatie geven over de GWG 2015 PDF-specificaties. Deze dag wordt georganiseerd door het CMBO dè kennisvereniging op het gebied van de trends en technologische ontwikkelingen binnen de communicatiemedia.

Lees hieronder het bericht van het CMBO.

lees meer »

12juni

ISI Campus: zomerstop juni t/m augustus

Tijdens de zomermaanden is er geen ISI Campus. In september zal de eerstvolgende Campus plaatsvinden. Zodra het programma bekend is, zal dit per e-mail en op deze website gecommuniceerd worden.

lees meer »

16juni

ISI Campus van 12 juni over bestandsaanlevering en -controle in de Cloud, een succes!

Afgelopen vrijdag was er bij ISI weer een prima bezochte Campus.
Het onderwerp bestandsaanlevering en -controle leeft duidelijk onder de ISI relaties.
Theo van den Broek en Menno Mooy omschreven en demonstreerden de verschillende mogelijkheden van aanlevering, controle en koppeling met orders. Ook werden de voor- en nadelen van alle mogelijkheden uitgediept.

lees meer »

20juni

Hoe krijg je Social Media icoontjes op een goede manier in je publicaties? Onze afdeling Professional services weet raad.

Onze specialisten van de afdeling Professional Services hebben veel tips over hoe je bepaalde zaken binnen InDesign in combinatie met onze software kunt oplossen.  Vandaag de eerste tip in deze reeks: Hoe krijg je Social Media icoontjes op een goede manier in je publicaties.

lees meer »

22juni

Nieuwe mogelijkheden met kleur en PDF/X-4

Alwan ontwikkelt constant door met Alwan ColorHub, PrintVerifier en Printstandardizer.
De laatste twee kenden al een versie 6.0, deze week is ook de kleurenserver van een upgrade naar 6.0 voorzien.

 

 

 

lees meer »

19juni

Maak gratis uw eigen kofferlabel!

Om te zorgen dat uw koffer niet zoekraakt tijdens uw vakantie hebben wij een speciale kofferlabel actie. Lees verder voor meer informatie.

lees meer »

26juni

Openingstijden tijdens de zomervakantie

De zomer is afgelopen week officieel begonnen en dat betekent vakantie! De bereikbaarheid blijft bij ISI in de vakantieperiode onveranderd. Lees verder voor onze openingstijden.

lees meer »

19juli

Lancering PDF/X-4 standaard

 

Via PrintArena.nl hebben de gezamenlijke belangengroeperingen de PDF/X-4 instellingen voor de ’print- en drukwerkproductie’ gelanceerd.
Deze instellingen zijn beschikbaar voor grootformaat printen, vellen- en rotatieoffset, zeefdruk, diepdruk en kranten- of tijdschriftenadvertenties.
De technische totstandkoming en de informatie wordt verzorgd door samenwerkende partijen in deze specialiteiten.

 

 

lees meer »

19juli

Nieuws van onze leveranciers

Regelmatig brengen onze leveranciers nieuwe versies van hun software uit.
Deze maand hebben we updates van:

  • PitStop Server2018 voor PDF controle
  • Alwan ColorHub, PrintStandardizer en PrintVerifier 6.1
  • Tilialab’s  Phoenix 6.1 en Griffin 1.1

lees meer »

1augustus

Gaat HiFi-kleurendruk nu doorbreken?

Af en toe treden de specialisten van ISI op als gastredacteur in verschillende vakmedia. Onderstaande artikel van Menno Mooy verscheen op printmedianieuws.

De laatste 25 jaar is het fenomeen HiFi-kleurendruk vaak gelanceerd. Het is een beetje als de financiële crisissen, elke 7-10 jaar duikt het onder verschillende namen op. Hexachrome, 6-7 kleurendruk, CMYKOGV, verhoogde pigment inkten zijn allemaal pogingen om de kleuromvang van druksystemen te verhogen. De technologische en economische sterren staan gunstig voor een eindelijk geslaagde stap naar HiFi-kleurendruk!

Er zijn twee redenen om in druk en print een grotere kleuromvang te reproduceren: mooiere beelden, voor kunstreproductie, en zakelijk het weergeven van een groter aantal steunkleuren (o.a. Pantone / PMS) dan bij de standaard gestreken in offset ISOcoated V2 of PSOcoated V3.

De CMYKOGV kleuropbouw en welke kleuren niet goed weergegeven kunnen worden

lees meer »

11augustus

ISI gaat verhuizen

Per 1 september betrekken wij ons nieuwe pand aan de Bellstraat 12. We blijven in dezelfde straat en de telefoonnummers waarop u gewend bent ons te bereiken, wijzigen niet. Alleen ons huisnummer verandert.

lees meer »

11september

ISI Campus op 11 september: Switch schakelt door

Switch schakelt door
Deze Campus wordt besteed aan de introductie van Enfocus Switch 13, de nieuwe release van hét workflow automatiseringssysteem.
ISI gebruikt voor verregaande automatisering van bestandsafhandeling de term Fileboxx.
Switch is hiervan een belangrijk onderdeel. De nieuwe versie van Switch biedt naast een aantal nieuwe mogelijkheden ook een verbeterde performance en stabiliteit.

De campus is gratis voor (aspirant) klanten van ISI publishing innovators.
Opgeven voor deelname en voor meer informatie:
E: campus@isi.nl
T: 088 - 177 77 77

lees meer »

20augustus

PeterPrint lovend over het gebruik van Controlboxx

In de Graficus van 20 augustus legt Ferry Lammerts uit wat de voordelen zijn van het gebruik van Controlboxx. Door deze extra kwaliteitscontrole onderscheidt hij zich van andere online drukkers. 
Zie  http://www.graficus.nl/nieuws/19008-live-bestanden-checken.html

Live bestanden checken

De Groningse onlinedrukker PeterPrint heeft een nieuwe uploadtool in gebruik genomen. Die checkt live of een bestand voldoet aan de eisen en laat direct zien welke punten nog verbeterd kunnen worden.

lees meer »

3september

Nieuwe toepassingen met standaard modules

Iedereen kent de standaardtoepassingen van onze software maar met een slimme combinatie van modules en inrichting kan er een publicatiesysteem ontstaan dat volledig is afgestemd op de situatie van uw klant. Bezoek de Campus van 19 september 2014 voor meer informatie.

lees meer »

17september

Campus over Switch13 in trek

De ISI Campus van vrijdag 11 september trok een groot aantal (aspirant-)gebruikers. Menno Mooy demonstreerde alle nieuwtjes rond de pas geïntroduceerde Enfocus Switch13 versie, opgeluisterd met praktische voorbeelden.

O.a. het gebruik van Switch / Fileboxx voor verschillende toepassingen en de integratie met andere oplossingen als Enfocus PitStop, Alwan ColorHub en EfI Metrix werd behandeld.Het praktisch gebruik en de nieuwe mogelijkheden van Switch13 kregen de meeste aandacht in de presentatie.
Switch13 is sneller en betrouwbaarder door de browser gebaseerde logging. Maar ook de verbeterde integratie van Adobe CC en DC kwam aan bod.

lees meer »

25september

Vrijdag 10 oktober 2014: ISI Campus ’ontwikkelingen in kleur- en bestandsbeheersing’

Na het grote succes van de Campus op vrijdag 19 september 2014 organiseren wij op vrijdag 10 oktober een Campus met het onderwerp: ’ontwikkelingen in kleur- en bestandsbeheersing’.  Benieuwd wat er besproken wordt of inschrijven voor deelname? Lees snel verder!

lees meer »

25september

ISI Campus weer een groot succes!

Op vrijdag 19 september 2014 startte ISI na een korte zomerstop weer met een nieuwe editie van de ISI Campus. Ditmaal was het onderwerp ‘Docuboxx: nieuwe toepassingen met standaard modules’. Niet alleen inspireerde Theo van den Broek om ‘out of the boxx’ te denken, maar ook werden er nieuwe ontwikkelingen binnen ISI gepresenteerd. Dat hier veel belangstelling voor was bleek wel aan het aantal inschrijvingen. Het was een enorm succes!

lees meer »

26september

ISI Campus kleurbeheersing en standaardisatie op 29 september gaat niet door

Door een relatief laag aantal aanmeldingen en een aantal harde deadlines lukt het ons niet om een kwalitatief goed programma neer te zetten voor de komende Campus.

We hebben daarom besloten om het programma door te schuiven naar de Campus van 24 November aanstaande.

 De eerst volgende Campus vind plaats op 27 Oktober en gaat over privacy wetgeving in relatie tot web-to-print. De uitnodiging hiervoor volgt.

 Onze excuses voor het ongemak.

lees meer »

12november

De laatste Campus van 2014 was weer een succes!

De allerlaatste Campus van 2014 was weer drukbezocht. In dit nieuwsbericht kunt u teruglezen wat er tijdens deze seminar verteld is.

lees meer »

8oktober

Alwan maakt reuze stappen bij kleurstandaardisatie

Alwan heeft in de laatste maanden alle software gemigreerd van CMYK gebaseerd, naar multi-color.
Eén voor één worden de drie oplossingen nu uitgerold: Alwan PrintStandardizer/X Versie 5, Alwan ColorHub/X V5 en Alwan PrintVerifier/X V5.

lees meer »

8oktober

Upgrade nu en bespaar op uw Adobe CC maandkosten!

Adobe timmert aan de weg met Creative Cloud voor Teams. Dit jaar kwamen de CC en CC2014 versies van verschillende applicaties uit. Het samenwerken als Team werd verder uitgebreid. Recent kwam ook de Adobe Acrobat XI als single app (€ 19,99 per maand) uit. 

lees meer »

12oktober

ISI Campus: GDPR in relatie tot web-to-print

Op 27 oktober aanstaande vind er weer een ISI Campus plaats. Tijdens deze Campus wordt ingegaan op de General Data Protection Regulation. Deze Europese wetgeving wordt in Nederland de opvolger van de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en krijgt de naam Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
 
Ook in onze branche heeft de invoering van de GDPR de nodige consequenties. Hoe ga je als printbedrijf bijvoorbeeld om met web-to-print portals, variabele dataverwerking, e-mailings etc. Benieuwd naar de impact voor uw organisatie? Schrijf u dan snel in!

lees meer »

De Groot Drukkerij zet Alwan PrintStandardizer in voor ISO 12647 drukken

ISO 12647 drukken staat of valt met de juiste volvlak kleuren drukken én de juiste toonwaarde curven aanpassing in de CTP workflow. Bij De Groot Drukkerij worden sinds een aantal maanden de toonwaarde curven per drukpers en papiertype (gestreken / ongestreken) door Alwan PrintStandardizer beheerd.

lees meer »

15oktober

De ISI campus van 10 oktober was weer een succes!

Ook op 10 oktober was de ISI Campus weer druk bezocht. Menno Mooy legde uit aan de aanwezige (aspirant) gebruikers, van Enfocus Switch en Alwan ColorHub, wat de ontwikkelingen bij bestands- en kleurcontrole zijn.

lees meer »

22oktober

Apple Yosemite (10.10) ondersteuning

Apple heeft met de nieuwe OSX 10.10 (Yosemite) veel nieuwe functies voor thuisgebruikers toegevoegd.
Voor de professionele (server) gebruiker is er niet veel veranderd. 

lees meer »

22oktober

ISI Campus 7 november 2014: de kracht van metadata

Op vrijdag 7 november 2014 organiseert ISI alweer de allerlaatste ISI Campus van het jaar 2014. Deze Campus combineren Theo van den Broek en Menno Mooy hun krachten en zullen het onderwerp: "de kracht van metadata" behandelen.

lees meer »

1november

Verslag ISI Campus GDPR in relatie tot web-to-print

Per 25 mei 2018 geld in alle lidstaten van de EU de GDPR. De GDPR die in Nederland Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) gaat heten en de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangt, heeft nogal wat impact voor grafische productiebedrijven.

Daarom organiseerde ISI publishing innovators op 27 oktober 2017 een Campus over de invoering van de GDPR in relatie tot web-to-print.

Juridisch specialiste Isabelle Wárlám is aanwezig om haar juridische kennis op dit vlak te delen. Al snel wordt duidelijk dat de invoering van de AVG meer impact heeft dan de aanwezigen aanvankelijk dachten.