blokkenmotief
/cms_nl/uploads/images/doelgroepen/doelgroep_franchiseretail.jpg

De vele mogelijkheden van ISI

Met de modulaire opbouw van de ISI oplossingen is het mogelijk verschillende doelgroepen aan te spreken. Ieder type gebruiker stelt zijn specifieke eisen aan het gebruik en de toepassing van de automatisering. Met de ruime ervaring  in bestelportalen en automatisering van order- en documentstromen kunnen vele doelgroepen bediend worden.

FRANCHISE en RETAIL

Docuboxx Portal: een betere service aan uw verkoopkanaal

Veel retail en franchise marketingcommunicatieafdelingen zijn verantwoordelijk voor het faciliteren van het verkoopkanaal, collega’s bij vestigingen en/of partners.


Huisstijlitems


Het brengt veel werk met zich mee om deze winkels of vestigingen te bedienen. Vanuit het hoofdkantoor worden diverse uitingen, folders, advertenties en winkelmaterialen geproduceerd en beheerd. In veel gevallen wordt er volgens een "push-methode" geproduceerd. Een "pull-methode" kan een aanzienlijke verhoging van efficiëntie en een effectievere communicatie opleveren. Tevens is er behoefte aan directe controle op huisstijlrichtlijnen en kostenbeheersing.
Met Docuboxx Portal kan zowel het hoofdkantoor als het verkoopkanaal via het servicedesk snel en gemakkelijk zelf communicatieuitingen maken. Dit kan allemaal binnen de vastgestelde kaders van de huisstijl.

Zelf uitingen en acties maken

Geautoriseerde gebruikers kunnen zelf uitingen en acties maken. Deze kunnen naar lokale en individuele behoeften aangepast en ingezet worden. In een paar stappen maakt men een flyer, visitekaartje, advertentie, nieuwsbrief, poster leaflet, productsheet, winkelmateriaal of bijv. een promotieuiting. Hiervan genereert Docuboxx een drukklare (certified) PDF.

Voordelen

  • Uw huisstijl wordt bewaakt.
  • De gewenste kwaliteit wordt geleverd.
  • Hoge kosten- en tijdsbesparingen worden gerealiseerd.
  • Uitingen en acties kunnen d.m.v. vaste afspraken direct bij de leverancier of media worden aangeleverd.
  • Rapportagemogelijkheden maken zichtbaar wie wat, waar en wanneer heeft gecommuniceerd of besteld.