Meer grip op je huisstijl met de brandportals van ISI

Het is een veelgehoorde uitdaging bij onze klanten: “We willen de collega’s ondersteunen bij het toepassen van onze huisstijl, maar wel controle hebben over de wijze waarop onze huisstijl wordt toegepast.” De brandportal van ISI is dé oplossing voor iedere organisatie die op zoek is naar meer grip op het toepassen van de huisstijl.

Huisstijlhandboek

Het begint vaak met het maken van een huisstijlhandboek. Dit is nog vaak een PDF die gedeeld wordt met collega’s Een goede eerste stap natuurlijk, maar hoe ga je om met wijzigingen? Je loopt op termijn het risico dat er verschillende versies van het huisstijlhandboek of brandguide gebruikt worden in je organisatie. Om dit op te lossen zijn onze brandportals voorzien van een online huisstijlhandboek. Hierin kun je alle huisstijlvoorschriften vastleggen, beelden toevoegen, etc. Omdat wijzigingen direct voor alle gebruikers zichtbaar zijn, is je huisstijlhandboek altijd up to date!

Meer weten over huisstijlhandboek?

Beeldbank

Wanneer je collega’s over je bedrijf communiceren in presentaties en op social media of bij het sturen in offertes zullen er ook logo’s en beelden gebruikt gaan worden. De brandportals van ISI beschikken allemaal over een beeldbank waarin alle geselecteerde beelden en logo’s voor jouw organisatie in kunnen worden opgeslagen en beheerd.

Meer weten over brandportals?

Templates beheren

Wanneer je hebt besloten om aan de slag te gaan met een brandportal en je hebt je huisstijlhandboek en beeldbank op orde, is het nog maar een kleine stap naar het centraal beheren van templates. De brandportals van ISI kunnen je hier op verschillende manieren mee ondersteunen. Zo kan je al je templates op basis van InDesign automatiseren in onze brandportals. Op deze manier kan iedereen met of zonder opmaakkennis toch aan de slag met het opmaken van visitekaartjes, flyers, posters, social mediaberichten etc., alles binnen de kaders van je huisstijl. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Daarnaast zijn er natuurlijk je office templates voor bijvoorbeeld presentaties en offertes. Ook deze deel je eenvoudig met je collega’s in een ISI Brandportal!

Meer weten over Templates beheren?

Nog niet gevonden wat je zoekt of wil je meer weten over de mogelijkheden van de brandportals van ISI? Neem dan contact op!

Wil je contact met ons opnemen? Klik hier...


Grip op je huisstijl

Een uniforme uitstraling met de brandportals van ISI

Een brandportal is bij uitstek het middel om je collega’s te helpen bij het correct…

Efficiënt je templates beheren met de brandportals van ISI

Het grote voordeel van een brandportal is dat alle huisstijlmiddelen centraal kunnen worden beheerd en…