Meer grip op je huisstijl met brandportal van ISI

Het is een veelgehoorde uitdaging bij onze klanten: “We willen de collega’s ondersteunen bij het toepassen van onze huisstijl, maar wel controle hebben over de wijze waarop onze huisstijl wordt toegepast.” De brandportal van ISI is dé oplossing voor iedere organisatie die op zoek is naar meer grip op het toepassen van de huisstijl.

Meer grip op je huisstijl met een huisstijlhandboek

Een nieuwe huisstijl begint meestal met het maken van een moodboard en een huisstijlhandboek. Aanvankelijk staan de bestanden centraal en het huisstijlhandboek wordt indien nodig als PDF verspreid. Een goede eerste stap natuurlijk, maar hoe ga je om met wijzigingen? Je loopt op termijn het risico dat er verschillende versies van de huisstijl bestanden en het huisstijlhandboek of brandguide in omloop raken. Om dit op te lossen zijn onze brandportals voorzien van een online huisstijlhandboek. Hierin kun je alle huisstijlvoorschriften vastleggen, beelden toevoegen, etc. Omdat wijzigingen direct voor alle gebruikers zichtbaar zijn, is je huisstijlhandboek altijd up to date!

Meer weten over huisstijlhandboek?

Meer grip op je huisstijl met een beeldbank

Wanneer je collega’s over je bedrijf communiceren in presentaties, op social media of bij het sturen van een offerte maken zij gebruik van logo’s en beelden. De brandportals van ISI beschikken allemaal over een beeldbank waarin geselecteerde beelden en logo’s van jouw organisatie kunnen worden opgeslagen en beheerd.

Meer weten over brandportals?

Meer grip op je huisstijl met geautomatiseerde opmaak templates

Wanneer je hebt besloten om aan de slag te gaan met een brandportal en je hebt je huisstijlhandboek en beeldbank op orde, is het nog maar een kleine stap naar het centraal beheren van templates. Ook dat is meer grip op je huisstijl met een brandportal van ISI. Zo kan je al je templates op basis van InDesign automatiseren. Op deze manier kan iedereen met of zonder grafische opmaakkennis toch aan de slag met het opmaken van visitekaartjes, flyers, posters, social mediaberichten etc., alles binnen de kaders van je huisstijl. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Daarnaast zijn er natuurlijk je office templates voor bijvoorbeeld presentaties en offertes. Ook deze deel je eenvoudig met je collega’s in een ISI Brandportal!

Meer weten over Templates beheren?

Nog niet gevonden wat je zoekt of wil je meer weten over de mogelijkheden van de brandportals van ISI? Neem dan contact op!

Interesse in een demo? Klik dan direct door...


Grip op je huisstijl
Grip op je huisstijl met InDesign templates, Online huisstijlhandboek

Efficiënt templates beheren met brandportal van ISI

Tjeerd Houtman Reacties uitgeschakeld voor Efficiënt templates beheren met brandportal van ISI
Efficiënt je templates beheren met een brandportal van ISI. Online altijd de nieuwste versie beschikbaar voor jou en je collega’s. Niet meer zoeken naar bestanden binnen de organisatie of bij…
Grip op je huisstijl met InDesign templates

Meer grip op je huisstijl met brandportal van ISI

Tjeerd Houtman Reacties uitgeschakeld voor Meer grip op je huisstijl met brandportal van ISI
Het is een veelgehoorde uitdaging bij onze klanten: “We willen de collega’s ondersteunen bij het toepassen van onze huisstijl, maar wel controle hebben over de wijze waarop onze huisstijl wordt…
Grip op je huisstijl met InDesign templates

Uniforme uitstraling met ISI brandportal

Tjeerd Houtman Reacties uitgeschakeld voor Uniforme uitstraling met ISI brandportal
Een uniforme uitstraling met een ISI Brandportal. Digitalisering, nieuwe media en reactie snelheid maken dat steeds meer collega’s in de organisatie communiceren met de omgeving. Als marketeer streef je daarbij…