Inline workflow colormanagement met Alwan ColorHub Software

Alwan Color Expertise is een Franse softwareleverancier die slimme software levert voor het meten, inregelen van de kleurstandaardisatie op een machine en voor de onderlinge afstemming van machines, zoals printers, plotters, digitale persen en offsetpersen. De Alwan CMYK Optimizer is een van de meest gebruikte color servers ter wereld.

Alwan ColorHub/X

De nieuwste generatie kleurbeheersingssoftware – Alwan ColorHub/X – biedt uitgebreide mogelijkheden voor kleurstandaardisatie en kleuroptimalisatie. RGB, CMYK en spotkleuren worden in alle richtingen geoptimaliseerd en aangepast aan de mogelijkheden van de productie. De software is ideaal voor het drukken en printen in full color en multicolor, maar ook voor kleur geoptimaliseerde, digitale weergave in RGB. Het werken met spotkleuren maakt de Alwan ColorHub/X ook bijzonder geschikt bij het ontwerpen en produceren van verpakkingen.

Alwan ColorHub/X biedt een aantal unieke voordelen, zoals dynamische TAC-reductie, DeviceLinkcreatie en inktbesparing. Procesoptimalisatie volgens ISO 12647 wordt volledig ondersteund. Het bereiken van TAC-reductie, GCR of inktbesparing is vervolgens een haalbaar en meetbaar gegeven. Alwan ColorHub/X kan vrijwel in iedere grafische workflow geïntegreerd worden.

Alwan ColorHub/X kent verschillende versies. De basissoftware ondersteunt de kleurconversie van RGB/grijs naar grijs/RGB. De CMYK-optie voegt hier dynamische DeviceLink en TAC-reductie aan toe. Met de Press-optie worden GCR en TVI ingesteld en uitgevoerd. De ECO-optie maakt inktbesparing van 35% of meer mogelijk.


Kleurstandaardisatie

Kleurstandaardisatie en procesverbetering

PrintStandardizer ISI Publishing Innovators is van het begin af aan betrokken bij het vergroten van…

Kleurstandaardisatie met Alwan PrintStandardizer software

PrintStandardizer Alwan Color Expertise is een Franse softwareleverancier die slimme software levert voor het meten…