Scroll Top

Neem voor meer informatie of een demo contact op met:

+31 (0)88 177 7777

Kleurstandaardisatie en procesverbetering

ISI Publishing Innovators is van het begin af aan betrokken bij het vergroten van de voorspelbaarheid als het gaat om de grafische productkwaliteit. Hoe kun je met de beschikbare machines en processen het maximale resultaat halen als het gaat om de kleurruimte? Wat is haalbaar en hoe bewaak je vervolgens de kleurkwaliteit? We hebben de ontwikkeling van kleurstandaardisatie meegemaakt en daaraan bijgedragen in nauwe samenwerking met klanten en de leveranciers van drukpersen en printers. Zo heeft ISI tal van grafische bedrijven, print- & signbedrijven en interne repro’s begeleid bij het invoeren van drukken of printen volgens de ISO 12647-norm en de GWG PDF-normen.

ISI heeft de kennis in huis om de processen van bestandscontrole tot de kwaliteit van het gedrukte of geprinte vel te beoordelen. Aan de hand van een analyse van het proces krijg je advies over de inzet van de beschikbare middelen, de knelpunten en risico’s, die de kwaliteit en de voorspelbaarheid beïnvloeden. Samen met jou stelt ISI een plan van aanpak op om de knelpunten weg te nemen en de voorspelbaarheid van een hoge afdrukkwaliteit en kleurstandaardisatie te bereiken.

ISI is al vele jaren partner van Alwan Color Expertise, een Franse softwareleverancier die slimme software levert voor het meten en regelen van de kleurstandaardisatie op een machine en voor de onderlinge afstemming van machines, zoals printers, plotters, digitale persen en offset persen. ISI heeft de implementatie van de Alwan software bij tal van bedrijven begeleid en is gespecialiseerd in het integreren van Alwan software in de meest voorkomende grafische workflow software.