Jive Communicatie creatieve partner

Vlamoven 34 Arnhem

Al vele jaren is Jive Communicatie creatieve partner van ISI Publishing Innovators. Omdat wij samen met ISI nieuwe toepassingen voor bedrijven en instellingen bedenken en implementeren. Jive Communicatie is vindingrijk en niet zomaar een communicatie adviesbureau. Saskia Verkade, Erik ten Velde en Bart van Alten hebben ieder veel eigen expertise. Bij Jive combineren wij onze creativiteit en ervaring graag met die van jonge professionals en een uitgebreid netwerk van co-makers. Wat ons drijft is steeds de extra stap voor de klant.

Jive al vele jaren creatieve partner van ISI

Als interim leidinggevende van het team mediaproductie, repro en post bij provincie Noord-Holland heeft Bart van Alten meegewerkt aan het digitaliseren van de processen. En vervolgens aan de aanbesteding van het team mediaproductie, de centrale repro en de decentrale print-infrastructuur. Voor het facilitaire drukwerk en de centrale repro is toen gekozen voor een digitale bestelomgeving op basis van de software van ISI. Deze digitale bestelomgeving is zelfs meegegaan met de aanbesteding en heeft een vaste plaats gekregen in de samenwerking tussen de Provincie en Xerox Media Services. Wat het project voor provincie Noord-Holland vooral aangeeft, is de betrouwbaarheid van een ISI brandportal. Daardoor is het een keuze voor de lange termijn.

Doordat wij veel hebben geleerd van de implementatie bij provincie Noord-Holland, is de kennis en ervaring meegegaan naar Jive Communicatie. En daarmee zijn inmiddels tal van nieuwe oplossingen ontwikkeld. Meestal maatwerk op basis van de standaard brandportal software van ISI. Want voor onze opdrachtgevers is Jive vindingrijk en oplossingsgericht. En daarom is Jive Communicatie creatieve partner van ISI.

omdat we samen blijvende oplossingen maken

Onze benadering is persoonlijk en pragmatisch. Onze aanpak wordt uniek in combinatie met jouw verhaal. Ben jij op zoek naar communicatie die je doelgroep raakt of een slimme digitale oplossing? Neem vrijblijvend contact met op ons. Want wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.