ISI Campus

ISI Publishing Innovators is al vroeg gestart met workshops en bijeenkomsten voor communicatie professionals in het pand in Ede. ISI Campus noemen we zo’n leer mogelijkheid. Medewerkers van ISI verzorgen het programma van een campus. Vaak is een nieuwe versie van onze software of een innovatie in de branche de aanleiding.

De doelgroep bestond aanvankelijk uit vakmensen uit de grafische industrie. Het ging over kleurmanagement, workflow oplossingen en webshops. Omdat de software oplossingen van ISI steeds meer mogelijkheden is gaan bieden, zijn de ISI campussen nu interessant voor een brede groep van communicatie professionals.

De medewerkers van ISI vertellen over de ontwikkelingen waar zij aan werken, maar het gaat tijdens een ISI campus vooral ook om te leren van elkaar. Ervaringen en best practices worden voor zover mogelijk gedeeld en besproken. Regelmatig verzorgt een deelnemer een presentatie. Omdat de toepassing van onze software zo divers is, zijn de voorbeelden van anderen aansprekend. Wij leren er zelf ook van en gebruiken de feedback om onze software te verbeteren.

Houd onze agenda in de gaten voor de volgende ISI campus. Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, dan blijf je steeds op de hoogte van het laatste nieuws van ISI.

Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief

Wat wij ook leuk vinden, is samen met een klant en/of een partner een campus organiseren. Heb jij een relevant communicatie of grafisch workflow onderwerp dat je graag wil delen en bespreken met collega’s? Neem contact met ons op via het contactformulier, zodat we jouw idee en de mogelijkheden kunnen bespreken.