ISI Campus 12 februari: Enfocus plannen en ontwikkelingen voor 2021!

Ook in 2021 gaan we door met onze online campussen. De eerste staat gepland voor 11 februari. Deze campus staat in het teken van Workflow Automatisering. Enfocus heeft haar plannen voor 2021 gelanceerd. Een mooi moment om jullie mee te nemen in de ontwikkelingen die we het komende jaar kunnen verwachten.

De ISI Campus is de afgelopen jaren succesvol uitgegroeid tot een platform waar kennis kan worden uitgewisseld tussen ISI en haar relaties. We behandelen onderwerpen op het gebied van techniek, sales en implementatie.

Door corona hebben we moeten kijken naar alternatieve mogelijkheden om dit concept online voort te zetten.

Deze virtuele bijeenkomst is gepland op 12 februari aanstaande met als onderwerp: “Enfocus Boarding Pass en PDF Review Module”.
 
Tussen 10:00 – 11:00 uur hoor je alles over de (nieuwe) mogelijkheden van o.a. Enfocus plannen en ontwikkelingen voor 2021!

Begin februari organiseert Enfocus traditioneel haar Channel event, Ook dit jaar vind er een online editie van dit evenement plaats.

Dealers worden daar op de hoogte gebracht van de plannen en ontwikkelingen voor het komende jaar. Relevante onderwerpen zullen we uiteraard meenemen in deze campus. Daarnaast is er speciale aandacht voor Enfocus Boarding Pass en de PDF Review module. Beide producten bieden nieuwe mogelijkheden.


De online campus is bedoeld voor (aspirant-) gebruikers van Enfocus Switch en de aan te sturen software pakketten zoals PitStop Server, Alwan ColorHub, Tilia Phoenix en Griffin.

Inschrijven voor deze campus is niet meer mogelijk.

Agenda
Academy, Agenda, Nieuws

ISI Campus 16 april: ISI orderportals, versie 3.9 komt er aan!

Tjeerd Houtman Reacties uitgeschakeld voor ISI Campus 16 april: ISI orderportals, versie 3.9 komt er aan!
Tijdens dit webinar op 16 april behandelen we de nieuwe mogelijkheden in de ISI Orderportalen. We tonen je de nieuwe mogelijkheden in onze orderportalen, zoals complexe calculaties met behulp van…
Academy, Agenda, Nieuws

ISI Campus 20 november: Meer omzet uit een gepersonaliseerde orderportal voor je klant

Tjeerd Houtman Reacties uitgeschakeld voor ISI Campus 20 november: Meer omzet uit een gepersonaliseerde orderportal voor je klant
Tijdens dit webinar op 20 november behandelen we de ISI Orderportalen. We laten je zien hoe je meer omzet kan genereren met een gepersonaliseerd orderportaal voor je klant. We tonen je…