Inspiratiewall laat jouw merk en huisstijl groeien

inspiratiewall

Raak jij geïnspireerd door voorbeelden van collega’s? Vind je het leuk om jouw ontwerpen te delen met andere teams in jouw organisatie? Zie jij de successen van anderen als inspiratie voor eigen creaties? Dan is de Inspiratiewall van een ISI Brandportal een geweldig hulpmiddel om jouw merk en huisstijl te laten groeien. Via de inspiratiewall kun je voorbeelden van communicatiemiddelen en presentaties delen en de creaties van collega’s bekijken. Je kunt creaties zelfs waarderen, zodat de inspiratiewall in het gebruik gaat leven. Op deze manier komen creatieve en succesvolle oplossingen nog meer tot hun recht. Doordat collega’s gemakkelijk toegang hebben tot de voorbeelden van anderen – waar ook ter wereld – hoeft het wiel niet steeds opnieuw te worden uitgevonden.

Ontwerpen die je raken personaliseren voor lokaal gebruik

Omdat de opmaakbestanden als template kunnen worden gepersonaliseerd, ben je in staat om snel een eigen creatie te maken. Een inspiratiewall heeft als doel anderen te inspireren en voorziet ze direct van de mogelijkheid om ontwerpen te personaliseren, te bestellen of te downloaden voor lokaal gebruik. Dit bespaart kosten en tijd. In veel gevallen is snelheid belangrijk voor de time to market. Doordat de inspiratiewall steeds wordt geüpdatet met nieuwe voorbeelden, toepassingen en waarderingen, gaat de huisstijl leven. Wij zien in de praktijk dat een ISI Brandportal een merk en huisstijl laat groeien.

Ben je nieuwsgierig naar de toepassing van een inspiratiewall, kijk dan eens naar de case van Randstad. Een ISI Brandportal wordt gebruikt voor het implementeren van de nieuwe huisstijl door het wereldwijde netwerk van kantoren. Een grote operatie, die mede mogelijk wordt gemaakt doro een ISI Brandportal. De inspiratiewall laat zien welke mogelijkheden de nieuwe huisstijl aan de kantoren biedt. De inspiratiewall is bron van voorbeelden uit de praktijk van kantoren die de aanpassing naar de nieuwe huisstijl al hebben gemaakt.

Wil je meer weten over onze Inspiratiewall? Klik hier...


Online huisstijlhandboek

Centraal assortiment van communicatiemiddelen

Hoe fijn is het als medewerkers gemakkelijk inzicht hebben in merchandising, presentatie- en communicatiemiddelen van…

Stimuleer het gebruik van je huisstijl met een brandportal van ISI

Stimuleer het gebruik van je huisstijl met een brandportal van ISI. Een merk gaat leven…

Efficiënt je templates beheren met de brandportals van ISI

Het grote voordeel van een brandportal is dat alle huisstijlmiddelen centraal kunnen worden beheerd en…