Impositie voor digitaal hoogvolume met Quite Hot Imposing

Quite Imposing

ISI bouwt al jarenlang automatische PDF impose oplossing op basis van Quite Hot Imposing. Geïntegreerd met o.a. Enfocus Switch kunnen op simpele wijze ver doorgevoerde automatisering plaatsvinden voor printen. De hoge doorvoersnelheid gecombineerd met een simpele opbouw, zorgt ervoor dat veel routine handelingen volautomatisch uitgevoerd kunnen worden.

De Quite software kan gemakkelijk geïntegreerd worden met software voor het ontvangen en controleren van grafische bestanden en voor kleurstandaardisatie. Speciaal voor het ontvangen en controleren van grafische bestanden heeft ISI Controlboxx en Fileboxx ontwikkeld. Voor de kleurstandaardisatie is ISI partner van Alwan Color Expertise.

ISI heeft met behulp van grafische workflowautomatisering meerdere implementaties begeleid, waarbij een webshop is gekoppeld aan het Management Informatie Systeem van de opdrachtgever en het automatisch aansturen van printers, digitale drukpersen en CTP-workflows. Aan iedere technische implementatie is een grondige analyse van de processen voorafgegaan. Steeds is een plan van aanpak gemaakt dat maximaal gebruik maakt van de bestaande mogelijkheden, aangevuld met investeringen met een korte terugverdientijd. Voor ISI is het uitgangspunt dat de inzet van nieuwe software in een bestaande workflow betaalbaar moet zijn en zich snel kunnen bewijzen.


Impositie software

Casestudy Elburg-Smit

Achtergrond In haar 80 jarige historie heeft drukkerij Elburg-Smit zich ontwikkeld tot een specialist in…

Impositie voor grootformaat, labels en verpakking met Tilia Phoenix en Griffin

Tilia Labs Phoenix en Griffin Met Tilia Labs als partner heeft ISI een ruim aanbod…

Impositie voor vellenoffset rotatiedruk met EFI Metrix

EFI Metrix ISI is partner van EFI voor Metrix velindeling. Deze software biedt krachtige mogelijkheden…