Implementatie van ISI Brandportal

De implementatie van een ISI Brandportal. Omdat het succes van een brandportal afhankelijk is van de implementatie hechten wij hier veel waarde aan. Als cloud-oplossing kunnen wij de software gemakkelijk voorbereiden en introduceren. Omdat de look & feel en een demo snel resultaat tonen, lijkt de implementatie “appeltje – eitje”. Doordat wij al veel implementaties hebben gedaan, weten wij uit ervaring dat de redenen om te kiezen voor een brandportal divers zijn. Daarom maken wij veel werk van de analyse en voorbereiding vooraf. Vaak begint dat al in het eerste gesprek met iemand die geïnteresseerd is een brandportal. Omdat je met een brandportal zoveel kan, is het voor ons belangrijk om de uitdagingen voor de betreffende organisatie te kennen. Daarop baseren wij onze aanbevelingen en adviezen. Die nemen wij mee in de analyse als het daadwerkelijk komt tot de implementatie van een ISI Brandportal.

De ISI Brandportal biedt standaard alle faciliteiten om een huisstijl te beheren en de ontwikkeling van een merk te ondersteunen. De ISI Brandportal software is modulair opgebouwd en beschikbaar als cloud-oplossing. Of het nu gaat om het assortiment aan communicatiemiddelen of de structuur van de gebruikersorganisatie, de kracht van ISI Publishing Innovators zit in de flexibiliteit om in te spelen op de vragen van de organisatie. We denken graag mee over het gebruik van de brandportal. Over het gebruiksgemak en de voordelen voor de medewerkers. Naast de toepassing gaat het ook om de inpassing in de bestaande ICT-architectuur. Hoe ziet bijvoorbeeld de gebruikersorganisatie eruit? Heeft iedereen dezelfde rechten of kan het assortiment aan communicatiemiddelen worden toegedeeld aan bepaalde groepen van gebruikers? Wat zijn de mogelijkheden voor single sign-on?

Implementatie ISI Brandportal is maatwerk op uitgebreide standaard software

Via deze website kun je tal van toepassingen van de ISI Brandportal software leren kennen. Vragen van klanten vormden de aanleiding tot een oplossing op maat voor de specifieke organisatie. Bij ieder project en voor iedere klant werkt ISI Publishing Innovators vanuit de filosofie: persoonlijk, vindingrijk en betaalbaar.

De ISI Brandportal software biedt standaard de volgende opties:

  • Centrale huisstijl en logodatabase;
  • Centrale beeldbank voor foto’s, films, illustraties en andere assets;
  • Digitaal huisstijlhandboek;
  • Centraal assortiment van beschikbare communicatiemiddelen, ontwerpsjablonen, presentaties en merchandising;
  • Geautomatiseerde DTP-opmaak en vormgeving volgens de huisstijl;
  • Inspiratiewall met voorbeelden en best practices uit de organisatie;
  • Uitgebreide mogelijkheden voor het inrichten van de gebruikersorganisatie met toegang, rechten, autorisatie- en werkprocessen;
  • Integratie van inkoop- en bestelprocessen, budgettering, betaling, verrekening, tot en met leveranciers- en contractmanagement.

Wij nodigen je uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Stel je vraag over brandmanagement en ontdek met ons of de ISI Brandportal software een oplossing kan bieden voor jouw organisatie.

Meer weten over implementatie van een brandportal? Klik hier...


Implementatie
Het implementatietraject

Inrichten van een brandportal

ISI Publishing Inovators Reacties uitgeschakeld voor Inrichten van een brandportal
Het inrichten van een brandportal hoeft niet ingewikkeld te zijn. Eenvoudig beginnen met een ambitieus doel! Zo zien wij dat bij ISI Publishing Innovators. Want aan de keuze voor een…
Het implementatietraject

Implementatie van ISI Brandportal

ISI Publishing Inovators Reacties uitgeschakeld voor Implementatie van ISI Brandportal
De implementatie van een ISI Brandportal. Omdat het succes van een brandportal afhankelijk is van de implementatie hechten wij hier veel waarde aan. Als cloud-oplossing kunnen wij de software gemakkelijk…