Implementatie van ISI Brandportal

De ISI Brandportal biedt standaard alle faciliteiten om een huisstijl te beheren en de ontwikkeling van een merk te ondersteunen. De ISI Brandportal software is modulair opgebouwd en is beschikbaar als cloudoplossing Of het nu gaat om het assortiment aan communicatiemiddelen of de structuur van de gebruikersorganisatie, de kracht van ISI Publishing Innovators is het flexibiliteit waarmee de standaard software op maat wordt toegepast en ingepast in de bestaande ICT-architectuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de rechten per gebruiker, de toegang tot bepaalde communicatiemiddelen en single sign-on.

Via deze website kun je tal van toepassingen van de ISI Brandportal software leren kennen. Vragen van klanten vormden de aanleiding tot een oplossing op maat voor de specifieke organisatie. Bij ieder project en voor iedere klant werkt ISI Publishing Innovators vanuit de filosofie: persoonlijk, vindingrijk en betaalbaar.

De ISI Brandportal software biedt standaard de volgende opties:

  • Centrale huisstijl en logodatabase;
  • Centrale beeldbank voor foto’s, films, illustraties en andere assets;
  • Digitaal huisstijlhandboek;
  • Centraal assortiment van beschikbare communicatiemiddelen, ontwerpsjablonen, presentaties en merchandising;
  • Geautomatiseerde DTP-opmaak en vormgeving volgens de huisstijl;
  • Inspiratiewall met voorbeelden en best practices uit de organisatie;
  • Uitgebreide mogelijkheden voor het inrichten van de gebruikersorganisatie met toegang, rechten, autorisatie- en werkprocessen;
  • Integratie van inkoop- en bestelprocessen, budgettering, betaling, verrekening, tot en met leveranciers- en contractmanagement.

Wij nodigen je uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Stel je vraag over brandmanagement en ontdek met ons of de ISI Brandportal software een oplossing kan bieden voor jouw organisatie.


Implementatie

Inrichten van een brandportal

Er zijn verschillende redenen te bedenken (denk aan online marketing, time-to-market en decentrale sturing) om…