HappyPrinting en ISI publishing innovators tekenen overeenkomst voor Controlboxx

HappyPrinting, de wereldwijde online printing franchise keten, heeft een overeenkomst getekend met ISI publishing innovators voor de implementatie van ISI’s online prepress applicatie Controlboxx voor alle HappyPrinting franchise partners wereldwijd.

ISI’s online prepress applicatie Controlboxx controleert en repareert drukwerkbestanden waarmee het bestellen van drukwerk nog eenvoudiger wordt en de kwaliteit wordt gewaarborgd. Daarmee zijn fouten door bijvoorbeeld verkeerde kleurcoderingen, transparanties en niet ingesloten fonts definitief verleden tijd.

Sven Rusticus, CEO van HappyPrinting: “We zijn zeer verheugd met deze samenwerking met ISI. Controlboxx stelt ons in staat om nog sneller te groeien doordat we de service aan onze klanten verder verhogen en de ordermanagement kosten voor onze franchise partners significant kunnen verlagen. De verwachting is dat hierdoor de conversie nog verder verhoogd wordt op alle online printing platformen van HappyPrinting”.

Theo van de Broek, CEO van ISI Publishers: “HappyPrinting is een zeer innovatief bedrijf in de grafische industrie met grote internationale ambities. Wij zijn daarom blij en trots dat we met HappyPrinting gaan samenwerken en daarmee onze expertise wereldwijd kunnen gaan inzetten om nog meer tevreden klanten te creëren.”

Van den Broek en Rusticus kennen elkaar reeds lange tijd en hebben in het verleden succesvol samengewerkt toen Rusticus COO was van Drukwerkdeal.

HappyPrinting
Op de foto: Jean-Pierre Meijer (CTO HappyPrinting), Theo van den Broek (CEO ISI publishing innovators) en Sven Rusticus (CEOHappyPrinting).

Internationale groei

HappyPrinting groeit snel en is nu actief in Nederland, Spanje, Noorwegen, Bulgarije, Georgië, Ecuador, de Filipijnen, Japan en Nieuw-Zeeland. Jean-Pierre Meijer, COO van HappyPrinting beheert de implementatie en technische operaties in alle landen: “We hebben een spannende weg voor de boeg. Ons platform is extreem schaalbaar, past bij de behoeften van printers en de wereld is onze markt. ”

HP innovatiepartner

HappyPrinting is een partner van HP Indigo en lid van HP’s Innopartner-programma. HappyPrinting biedt zijn plug & play-oplossing aan HP Indigo-klanten over de hele wereld die hun bedrijf willen laten groeien door web-to-print via HappyPrinting mogelijk te maken.

Over HappyPrinting


HappyPrinting is een wereldwijd online printplatform dat lokale drukkerijen verbindt met lokale klanten. We koppelen het lokale aanbod aan de lokale vraag en verhogen de verkoop voor onze lokale printpartners. Daarbij minimaliseren we de transportbehoeften en verlagen we de ecologische voetafdruk van print.
HappyPrinting is gevestigd in Nederland en gestart in 2017. Drukkerijen wereldwijd kunnen gebruik maken van haar online printoplossing, in combinatie met haar branding en marketingdiensten. De visie van HappyPrinting is om een wereldwijd netwerk van lokale printers te creëren, gebaseerd op één platform, die allemaal hun kennis delen in technologie, innovatie en marketing. HappyPrinting is opgericht door Sven Rusticus, voormalig COO van Drukwerkdeal en Jean-Pierre Meijer, voormalig Global IT Director bij Dow Chemical.