ISI Brandportal Basis

Ben je als organisatie toe aan meer grip op je huisstijl met een ISI Brandportal? Wil je gebruikers stimuleren door het aanbod huisstijldragers in een portal te ontsluiten? Ben je op zoek naar een schaalbare oplossing waar je eenvoudig functionaliteiten aan toe kan voegen? Zoek dan niet verder, want dan is een brandportal van ISI iets voor jou.

ISI biedt drie brandportal oplossingen, waaronder een basis, pro en advanced versie. De basisversie van de ISI Brandportals is verrassend compleet en biedt een beeldbank en een online huisstijlhandboek. De beeldbank helpt je foto’s, films, illustraties en logo’s te beheren en online beschikbaar te stellen voor de organisatie. In het huisstijl handboek leg je de richtlijnen voor het gebruik van je merk, merkdragers en de huisstijl vast. Standaard drukwerk, gestandaardiseerde advertenties en banners kunnen geautomatiseerd worden opgemaakt, Het werken met opmaak templates zorgt voor grip op de huisstijl, die wij met een ISI Brandportal willen bereiken. Het werken met opmaak templates is leuk en levert ook een besparing. Je bespaart immer op het handmatig opmaken van veelgebruikte huisstijl producten.

Met een ISI brandportal regel je de toepassing van je merk en de huisstijl centraal op één plek. Dat is voor iedere gebruiker gemakkelijk, leuk om te doen en efficiënt.

De basisversie van de ISI Brandportals bevat de volgende functionaliteiten:

“Grip op je huisstijl met een ISI Brandportal Basis”, laten we je graag zien via een vrijblijvende demo. Wij kunnen een live demo geven bij ons of bij jou op locatie. Omdat de ISI Brandportals als cloud oplossing wordt aangeboden, kunnen wij je digitaal de kracht en fun van onze software laten ervaren.

Wil je meer weten over de ISI Brandportal Basis? Klik hier…

Wil je meer weten over onze brandportal cloudoplossingen? Klik hier...
Brandportal cloudoplossingen
Brandportal cloudoplossingen

ISI Brandportal Advanced

Tjeerd Houtman Reacties uitgeschakeld voor ISI Brandportal Advanced
ISI Brandportal Advanced voor communicatie professionals biedt optimale ondersteuning voor organisaties met meerdere merken, vestigingen…
Brandportal cloudoplossingen, Cases Brandportals, Nieuws

Nieuwe merkstijl voor Randstad

Tjeerd Houtman Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe merkstijl voor Randstad
Achtergrond De arbeidsmarkt is constant in beweging. Techniek krijgt een steeds belangrijkere rol. Nieuwe banen…
Brandportal cloudoplossingen

ISI Brandportal Pro

Tjeerd Houtman Reacties uitgeschakeld voor ISI Brandportal Pro
ISI Brandportal Pro voor brochures en magazines is voor redacteuren die samen aan artikelen werken…