Een webshop of orderportaal heeft tegenwoordig een sleutolrol in het stroomlijnen van je processen. Bestanden kunnen automatisch worden opgemaakt, gecontroleerd en besteld. Door je webshop of orderportaal te koppelen aan je productieworkflow kunnen de standaard orders zonder problemen en tussenkomst van mensen in productie worden genomen.

Ook met het oog op klantenbinding kan een orderportaal ook een belangrijke rol spelen. Met de ISI Webshop maak je namelijk eenvoudig een klantomgeving aan met een eigen look and feel en bijbehorende producten. Alle gebruikers kunnen zo eenvoudig zoeken naar het voor hen relevante product.

De ISI Webshop maakt het mogelijk per klantgroep een andere inrichting te gebruiken waardoor je een assortiment met bijbehorende prijzen op maat kan aanbieden.

De klant wordt zo volledig ontzorgd, het aanbod gestandaardiseerd, voor specials is nog steeds ruimte en de webshop is aan het bestaande productieproces te koppelen. Kortom, de ISI Webshop is het verbindende element tussen je klant en je productie, zonder dat het de persoonlijke relatie met de klant in de weg staat.


Impositie software

Casestudy Elburg-Smit

Achtergrond In haar 80 jarige historie heeft drukkerij Elburg-Smit zich ontwikkeld tot een specialist in…

Impositie voor grootformaat, labels en verpakking met Tilia Phoenix en Griffin

Tilia Labs Phoenix en Griffin Met Tilia Labs als partner heeft ISI een ruim aanbod…

Impositie voor digitaal hoogvolume met Quite Hot Imposing

Quite Imposing ISI bouwt al jarenlang automatische PDF impose oplossing op basis van Quite Hot…

Impositie voor vellenoffset rotatiedruk met EFI Metrix

EFI Metrix ISI is partner van EFI voor Metrix velindeling. Deze software biedt krachtige mogelijkheden…