Een belangrijk onderdeel in de web-to-printworkflow is bestandscontrole. Goede bestanden zorgen immers voor minder faalorders.

Door je bestandscontrole te automatiseren voorkom je onnodige handelingen aan bestanden en vergroot je je efficiëntie. Je hoeft alleen de uitzonderingen nog maar handmatig te beoordelen.

Automatische bestandscontrole kan op twee plaatsen in je workflow worden toegepast: online, bij aanlevering, of offline in de productieworkflow voordat het bestand naar productie gaat.

Idealiter regel je het controleren van de aangeleverde bestanden zo vroeg mogelijk in je web-to-printproces. Door online bestandscontrole toe te passen kan je je klant direct feedback geven over het aangeleverde bestand. Hiermee voorkom je teleurstelling verderop in het proces. Natuurlijk zijn er altijd bestanden die niet via je webshop aangeleverd worden. Deze zal je dus moeten controleren voordat ze in productie gaan. Ook hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, waarvan PitStop van Enfocus één van de bekenste is.


Bestandscontrole

HappyPrinting en ISI publishing innovators tekenen overeenkomst voor Controlboxx

HappyPrinting, de wereldwijde online printing franchise keten, heeft een overeenkomst getekend met ISI publishing innovators…

Automatische bestandscontrole in je workflow

Automatische bestandscontrole is een van de zaken die je als grafisch productiebedrijf helpt efficiënter te…

Automatische bestandscontrole met Controlboxx

In het huidige productieproces is efficiëntie zeer belangrijk. De marges op drukwerk staan onder druk…