Geschiedenis

Al sinds de oprichting in het jaar 2000 is ISI actief in de grafische industrie. De ambitie om drukkerijen te helpen efficiënter te werken is er nog steeds. Dit doen we door het aanlever- en productieproces van drukwerk te automatiseren waar het kan. De standaard processen kunnen hiermee automatisch worden uitgevoerd. Zo ontstaat er ruimte voor de projecten waar menselijke aandacht van toegevoegde waarde is.

We kunnen je helpen met oplossingen voor vrijwel iedere uitdaging in de gehele grafische productieketen. Of het nu gaat over het bestellen en aanleveren van producten of over het automatiseren van je workflow… we laten ons graag uitdagen!

Deze houding heeft de afgelopen 20 jaar al veel interessante projecten opgeleverd.

Het productportfolio waarmee we deze ambitie verwezenlijken is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een breed palet aan diensten. Zo kunnen we voor iedere uitdaging de beste mix aan oplossingen aanbieden.

Het automatiseren van het aanlever- en opmaakproces van drukwerk is al sinds jaar en dag een core business van ISI. Sinds 2017 bieden we, naast onze diensten voor de grafische industrie, ook brandportals aan onder de naam Docuboxx.

Met een aantal partners hebben we sinds de introductie van de Docuboxx brandportals hard gewerkt aan de naamsbekendheid en de verdere ontwikkeling van de Docuboxx brandportals.

We merken een grote behoefte aan een consistente merkvoering in de markt. Met de Docuboxx brandportals spelen we hierop in en helpen we onze partners deze behoefte voor hun klanten in te vullen.

De naam Docuboxx is inmiddels vervangen door Brandix/ISI Brandportal. Wij vinden dat de naam Docuboxx de lading niet meer helemaal dekt. In onze brandportals is namelijk veel meer mogelijk dan het beheren en bestellen van documenten. Ook social mediaberichten, online templates, e-mails en digitale assets kunnen namelijk in onze brandportal worden beheerd.