Gepersonaliseerde POS materialen

Gepersonaliseerde POS materialen bewijzen in de praktijk effectief bij te dragen aan meer aanloop en gerichte aankopen door consumenten. Een lokale eigenaar of vestigingsleider geeft met zijn medewerkers gezicht aan een fysieke winkel. Door het contact met de lokale markt weten zij over het algemeen goed hoe de nationale merkbeleving en de marketing campagnes het beste worden afgestemd op de lokale klanten. Welke stijl en beelden spreken met meeste aan. Welke call-to-action en aanbiedingen leiden tot actie en de beoogde resultaten.

Gepersonaliseerde POS materialen zonder moeite

Naast de kosten is gemak het belangrijkste argument voor een winkelmanager of lokale communicatiemedewerker om mee te doen met een landelijke campagne. Gepersonaliseerde POS materialen zonder moeite is dan ook ons vertrekpunt, want als de winkel open is, gaat alle aandacht naar de klanten. En omdat de bedrijfsvoering buiten de openingstijden ook veel vraagt, schiet het nadenken over de aankomende landelijke campagne er gemakkelijk bij in. Jammer, want gepersonaliseerde marketing middelen zorgen voor herkenning en spreken de lokale doelgroep meestal meer aan. Daarom is ‘gebruiksgemak’ essentieel voor een brandportal oplossing of communicatie toolbox.

Gemak staat centraal bij ISI Brandportal software

Als gebruiker hoef je de bedrijfsgegevens en het logo van jouw winkel maar één maal in te geven. Wanneer je vervolgens inlogt, staan alle ontwerpen al klaar met de bedrijfseigen gegevens. Omdat je een landelijke call-to-action, aanbieding en prijs eenvoudig kunt aanpassen, is het personaliseren laagdrempelig. Indien je dat beter vindt, kun je ook een foto wisselen via de beeldbank of extra materialen selecteren. Omdat je steeds wil weten wat je krijgt, zie je real time op het scherm het resultaat van je keuzes en eigen creatie. Voordat je ‘ja’ zegt, wil je ook de kosten van gepersonaliseerde deelname aan een landelijke campagne kennen. Dit maakt onze ISI Brandportal software mogelijk. Meedoen aan een landelijke campagne met eigen creaties wordt laagdrempelig en leuk.

Output ISI Brandportal gecontroleerd en direct bruikbaar

De creaties die je met een ISI brandportal maakt, zijn direct klaar voor gebruik. Omdat de kwaliteitseisen van iedere toepassing zijn vastgelegd in de onderliggende templates, voldoen de output bestanden automatisch aan de vereiste specificaties. Daarvoor hoef je geen vormgever of DTP-er meer in te schakelen. De opmaakbestanden van advertenties kun je downloaden en direct doorsturen naar de geselecteerde uitgever. Ook de bestanden voor online toepassingen zoals een banner, kun je direct gebruiken. Hetzelfde geldt voor de drukbestanden van een toonbank display, reclameposter of raamstickers. Wij koppelen het bestelproces aan de geselecteerde leveranciers en/of volgens de inkoopafspraken van de centrale organisatie, zodat jij gemakkelijk met eigen creaties kunt deelnemen landelijke marketing campagnes.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze praktijkvoorbeelden en ervaringen? Vraag direct een vrijblijvende demo aan.

Interesse in een demo? Klik dan direct door...