Fotoware beeldbank

Ben je op zoek naar een krachtige beeldbank oplossing voor jouw organisatie? Zijn er in de organisatie veel gebruikers met verschillende rechten? Dan is Fotoware wellicht de juiste oplossing. ISI is al jaren partner en reseller van het Noorse Fotoware. Door de uitgebreide mogelijkheden wordt Fotoware software gebruikt door marketing en communicatie teams over de hele wereld.

ISI en Fotoware Digital Asset Management

Fotoware is een ICT bedrijf dat al vanaf 1997 beeldbank software ontwikkelt en via resellers wereldwijd implementeert. Omdat ISI al jaren met Fotoware samenwerkt, zijn de medewerkers goed thuis in de software. Vooral grote organisaties maken gebruik van Fotoware beeldbank oplossingen. We spreken dan liever over Digital Asset Management (DAM). Digital Asset Management betekent een centraal systeem voor de opslag van strategische bestanden. Alle medewerkers kunnen via het systeem documenten, beeldbestanden en video’s vinden, delen en gebruiken. Tijdens het uploaden wordt relevante metadata meegegeven, die het mogelijk maakt om bestanden terug te vinden. Metadata geeft ook inzicht in de toepassing en de rechthebbende van de opgeslagen bestanden. Dit is belangrijke informatie. Deze metadata maakt dat bestanden tot de assets behoren van een organisatie. Fotoware biedt een uitgebreide structuur voor iedere gebruikersorganisatie. Omdat een complexe structuur van gebruiksrechten kan worden ingeregeld, wordt de organisatie met haar gebruikers optimaal ondersteunt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een Fotoware beeldbank of een ISI Beeldbank in jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en we maken met jou een analyse van het huidige gebruik van beelden en hoe dit mogelijk efficiënter en beter kan.

Wil je meer weten over onze Fotoware beeldbank? Klik hier...


Beeldbankoplossingen
Beeldbank oplossingen

Beeldbank software oplossingen

ISI Publishing Inovators Reacties uitgeschakeld voor Beeldbank software oplossingen
ISI Publishing Innovators heeft beeldbank software oplossingen geïmplementeerd bij verschillende organisaties. Foto’s, video’s, illustraties, iconen…
Beeldbank oplossingen

ISI beeldbank standaard

ISI Publishing Inovators Reacties uitgeschakeld voor ISI beeldbank standaard
Elke ISI Brandportal biedt standaard een beeldbank aan. Beelden, filmpjes en illustraties worden in verschillende…
Beeldbank oplossingen, Cases Brandportals, Nieuws

Hoe digital assetmanagement Wings of Support helpt samen te werken zonder kantoor

Tjeerd Houtman Reacties uitgeschakeld voor Hoe digital assetmanagement Wings of Support helpt samen te werken zonder kantoor
We spreken met Bram Snel, bestuurslid Communicatie van Wings of Support, om erachter te komen…