Fileboxx – grafische workflowoplossing van ISI

Fileboxx is door ISI ontwikkeld om de ontvangst en verwerking van grafische bestanden te automatiseren en te integreren met de administratieve verwerking van opdrachten of bestellingen. Wij zien Fileboxx als de brug tussen door de klant aangeleverde bestanden en orders en de backoffice binnen je bedrijf. Het kan gaan om bestaande applicaties zoals een MIS-pakket of RIP software, maar ook nieuwe applicaties voor bijvoorbeeld de workflow of kleurbeheersing kunnen worden toegevoegd.

Fileboxx wordt ingezet bij grafische bedrijven, print & signbedrijven, interne repro’s, maar ook bij uitgeverijen. Het is dan een belangrijk hulpmiddel om de kwaliteit van de ontvangen grafische bestanden te bewaken en te zorgen voor een efficiënte en geautomatiseerde afhandeling van orders en bestellingen. Fileboxx verbindt de werkzaamheden van de verkoop binnendienst/orderbegeleiding, de DTP-opmaak en de printproductie.

De implementatie van Fileboxx is altijd maatwerk. Geen organisatie is immers hetzelfde. Fileboxx is door zijn flexibiliteit laagdrempelig en geschikt voor veel organisaties. Gedurende het traject brengen we bestaande processen in kaart, houden we in stand wat al goed of naar tevredenheid werkt en richten we ons in eerste instantie op de kansen die het grootste effect hebben. Dit garandeert een korte terugverdientijd.

Ben je benieuwd welke besparingen we met Fileboxx voor jou organisatie kunnen realiseren? We inventariseren graag samen de kansen.

Wil je meer weten over onze Fileboxx? Klik hier...
Workflow automatisering