Impositie voor vellenoffset rotatiedruk met EFI Metrix

EFI Metrix

ISI is partner van EFI voor Metrix velindeling. Deze software biedt krachtige mogelijkheden om grafische bestanden van metadata te voorzien, te combineren en op inslag te zetten. Op basis van de parameters van de productie en berekening van de laagste productiekosten, automatiseert EFI Metrix de optimale indeling van de drukvormen en de benutting van het papier. De EFI Metrix software maakt gebruik van JDF of XML voor de koppeling van de administratieve systemen en de productie automatisering. Zo wordt de JDF informatie verrijkt met de gegevens voor de CTP-workflow en het instellen van de snij- en vouwmachines.

De software kan gemakkelijk geïntegreerd worden met software voor het ontvangen en controleren van grafische bestanden en voor kleurstandaardisatie. Speciaal voor het ontvangen en controleren van grafische bestanden heeft ISI Controlboxx en Fileboxx ontwikkeld. Voor de kleurstandaardisatie is ISI partner van Alwan Color Expertise.

ISI heeft met behulp van grafische workflowautomatisering meerdere implementaties begeleid, waarbij een webshop is gekoppeld aan het Management Informatie Systeem van de opdrachtgever en het automatisch aansturen van printers, digitale drukpersen en CTP-workflows. Aan iedere technische implementatie is een grondige analyse van de processen voorafgegaan. Steeds is een plan van aanpak gemaakt dat maximaal gebruik maakt van de bestaande mogelijkheden, aangevuld met investeringen met een korte terugverdientijd. Voor ISI is het uitgangspunt dat de inzet van nieuwe software in een bestaande workflow betaalbaar moet zijn en zich snel kunnen bewijzen.

download whitepaper
Impositie software

Casestudy Elburg-Smit

Achtergrond In haar 80 jarige historie heeft drukkerij Elburg-Smit zich ontwikkeld tot een specialist in…

Impositie voor grootformaat, labels en verpakking met Tilia Phoenix en Griffin

Tilia Labs Phoenix en Griffin Met Tilia Labs als partner heeft ISI een ruim aanbod…

Impositie voor digitaal hoogvolume met Quite Hot Imposing

Quite Imposing ISI bouwt al jarenlang automatische PDF impose oplossing op basis van Quite Hot…