Een uniforme uitstraling met de brandportals van ISI

Een brandportal is bij uitstek het middel om je collega’s te helpen bij het correct toepassen van je huisstijl. De optimale brandportal wordt de hub in je organisatie als het gaat om huisstijlmiddelen. Met je brandguide, je beeldbank en je templates hebben je collega’s alle middelen tot hun beschikking om je huisstijl op de juiste wijze te gebruiken.

Een brandportal bespaart daarnaast ook nog eens veel tijd. Alle templates en richtlijnen zijn online beschikbaar, een nieuwe versie hoef je dus maar op één plaats aan te passen. Omdat er geen technische kennis nodig is om met bijvoorbeeld de templates aan de slag te gaan, zien we dat ook deze drempel wordt weggenomen.

Een uniforme uitstraling beperkt zich niet alleen tot het opmaken van documenten op basis van templates in een online portal. Zeker wanneer het gaat om zaken die door externe leveranciers worden vervaardigd, is het van belang dat er goede afspraken zijn gemaakt die de kwaliteit kunnen borgen.

De brandportals van ISI kunnen je helpen het bestelproces van zaken als drukwerk, merchandise en vlaggen te automatiseren. Zo weet je zeker dat de middelen die worden opgemaakt, ook worden besteld bij de leverancier waarmee de afspraken over kwaliteit en inkoopcondities worden nagekomen.


Grip op je huisstijl

Meer grip op je huisstijl met de brandportals van ISI

Het is een veelgehoorde uitdaging bij onze klanten: “We willen de collega’s ondersteunen bij het…

Efficiënt je templates beheren met de brandportals van ISI

Het grote voordeel van een brandportal is dat alle huisstijlmiddelen centraal kunnen worden beheerd en…