Scroll Top

Neem voor meer informatie of een demo contact op met:

+31 (0)88 177 7777

Controlboxx, dé aanlevertool voor online aanbieders van printgerelateerde producten.

Zeer complete oplossing

Met toepassingen voor druk, print, sign, labels en verpakkingen een zeer complete oplossing waarmee productiebedrijven hun e-commerce activiteiten kunnen verrijken.

Sinds 2005 levert ISI Controlboxx aan diverse kleine en grote aanbieders van print, sign, labels en verpakkingsproducten. De jarenlange ervaring met het geautomatiseerde bestandsverwerking zorgt ervoor dat de eindgebruikers, aanbieders en de producerende bedrijven niet meer zonder kunnen.

Controlboxx kan worden geïntegreerd in ieder e-commerce pakket waardoor de bestandsaanlevering en controle onderdeel kunnen worden gemaakt van het bestelproces. Hierbij kan de keuze worden gemaakt om de bestandaanlevering voor of na het afrekenen te integreren.

De tool accepteert alle gangbare bestandstypen zoals TIF, JPG, JPEG, PNG, EPS, PSD, AI, PDF, etc. Daarnaast kan er automatisch worden gecontroleerd op maten, afloop, kleurgebruik, fonts, etc.

 

Werken met kleurlagen

Wat nieuw is in Controlboxx is dat er nu ook 3D visualisaties mogelijk zijn met daarbij de mogelijkheid om verschillende lagen in het aangeleverde bestand aan, of uit te zetten. Dit biedt o.a. extra mogelijkheden voor de label en verpakkingsindustrie waar vaak geprint wordt op glanzende materialen. Door wit te printen kan je spelen met glans en metallic effecten om te komen tot het beste ontwerp.

Omgekeerd is ook mogelijk. Tijdens de Sign en Print expo (Editie 2022) was op de stand van ISI te zien hoe zilver printen in Controlboxx wordt ondersteund. In samenwerking met Ricoh was een demo voorbereidt waarbij zilver als vijfde kleur naast CMYK was voorzien op een Ricoh Pro C7210sx machine. Zo voeg je een extra dimensie toe aan je drukwerk en geef je je klanten direct en waarheidsgetrouwe feedback over het eindresultaat.

 

Dé packaging oplossing in de markt

Naast de flexible packaging is er ook voor dozen fabrikanten veel nieuws. Controlboxx is in staat op op basis van variabele maten een dynamische stansmestekening te maken. De klant kan zijn of haar ontwerp hierop uploaden. Er kan gebruik worden gemaakt van de databases van Fefco en Ecma. Uiteraard kan er na het uploaden een 3D visualisatie van het eindproduct worden getoond voor een visuele eindcontrole.

 

Ook voor druk-, print- en signproducties!