Centraal assortiment communicatiemiddelen

Een centraal assortiment communicatiemiddelen is er voor jou als communicatieadviseur én voor je collega’s. Voor collega’s die lokaal of voor een project de communicatie verzorgen. Daarom kun je een brandportal ook zien als een communicatie toolbox. De bestanden van logo’s, huisstijl beelden, opmaak sjablonen en een huisstijlhandboek vind je er logisch bij elkaar. Een brandportal biedt jou en je collega’s de mogelijkheid om direct zelf aan de slag te gaan. Een ISI brandportal is overzichtelijk en inspirerend.

inspiratiewall

Hoe fijn is het als medewerkers gemakkelijk inzicht hebben in de merchandising, presentatiematerialen en communicatiemiddelen van de organisatie? Daarbij voorkomt het delen van de beschikbare middelen, dat medewerkers telkens opnieuw het wiel moeten uitvinden. Omdat succesvolle creaties worden gedeeld, geeft dat een stimulans aan nieuwe toepassingen. Doordat alle benodigde bestanden, instructies en sjablonen op één plek te vinden zijn, houd jij grip op de kwaliteit. Waaronder de toepassing van de huisstijl via templates.

Als geen ander weet jij, dat een uniforme uitstraling bijdraagt aan een sterke merkbeleving.

Een ISI Brandportal maakt de beschikbare communicatiemiddelen online en overzichtelijk vindbaar. De toegang en het gebruik kun je naar wens regelen volgens de rechten- en autorisatiestructuur van de organisatie. Een brandportal biedt één plek voor het downloaden van bestanden, het reserveren van presentatiemateriaal en het bestellen van communicatiemiddelen. Via de productcatalogus van de ISI Brandportal heeft iedere medewerker alles bij de hand. De geïntegreerde webshop kan ook het bestelproces ondersteunen. Daarmee kun je het gebruik en bestellen van materialen inregelen volgens de procedures en inkoopafspraken binnen jouw organisatie. Doordat je collega’s zelf meer kunnen doen, houd jij tijd over voor nieuwe plannen en creaties.

Toe aan een vrijblijvende demo “Centraal assortiment communicatiemiddelen?

Maak kennis met de overzichtelijke presentatie van alle communicatiemiddelen van een organisatie via de demo brandportal van ISI Publishing Innovators. Vraag hier jouw toegang tot de demo-omgeving aan of neem contact op voor een presentatie door één van de specialisten van ISI.


Integratie inkoop & bestelprocesOnline huisstijlhandboek

Stimuleer je huisstijl met een brandportal van ISI

Stimuleer het gebruik van je huisstijl met een brandportal van ISI. Een merk gaat leven…

Efficiënt templates beheren met brandportal van ISI

Efficiënt je templates beheren met een brandportal van ISI. Online altijd de nieuwste versie beschikbaar…

Inspiratiewall laat jouw merk en huisstijl groeien

Raak jij geïnspireerd door voorbeelden van collega’s? Vind je het leuk om jouw ontwerpen te…